Hiiliteräspannun käyttöönotto
Ostin tänään mustan hiiliteräspannun. Myyjä sanoi, että riittää kun sen pesee pelkällä vedellä, pannun ollessa musta, ei kuulemma rasvanpolttoa tarvitse tehdä. Teräkaen väriseen se pitäisi myyjän mukaan suorittaa.
Netti käskee taas tehdä rasvanpolton aina.
Kumpaa uskon, myyjää vai nettiä? Pannu merkltään Opa.
Kommentit (7)
Googlaaaminenko on liian vaikeaa?😲
Käyttöohje
https://opamuurikka.fi/tuote/heavy-metal-musta-hiiliteraspannu-26-cm/
Vierailija kirjoitti:
Ostin tänään mustan hiiliteräspannun. Myyjä sanoi, että riittää kun sen pesee pelkällä vedellä, pannun ollessa musta, ei kuulemma rasvanpolttoa tarvitse tehdä. Teräkaen väriseen se pitäisi myyjän mukaan suorittaa.
Netti käskee taas tehdä rasvanpolton aina.
Kumpaa uskon, myyjää vai nettiä? Pannu merkltään Opa.
Pistä mäkeen. Mustana tarttui kuin liimaten, hankasin mustan pois ja opettelin rasvapolton. Kova homma mutta pannu on ohut paska. Tilaan ehkä kunnnollisen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostin tänään mustan hiiliteräspannun. Myyjä sanoi, että riittää kun sen pesee pelkällä vedellä, pannun ollessa musta, ei kuulemma rasvanpolttoa tarvitse tehdä. Teräkaen väriseen se pitäisi myyjän mukaan suorittaa.
Netti käskee taas tehdä rasvanpolton aina.
Kumpaa uskon, myyjää vai nettiä? Pannu merkltään Opa.Pistä mäkeen. Mustana tarttui kuin liimaten, hankasin mustan pois ja opettelin rasvapolton. Kova homma mutta pannu on ohut paska. Tilaan ehkä kunnnollisen.
Ranskalainen pinnoittamaton pannu on yksi parhaimmista, rasvapolton joutuu tehdä itse.
No myyjän nyt tietenkin *pitäisi* tuntea myymänsä tuotteet hyvin, ehkä pannu on valmiiksi rasvapoltettu.
Netissä nyt tietenkin kuka vaan voi sanoa mitä vaan.
Mutta älä tee itselleni ongelmaa, koeta aluksi paistaa jotakin pienimuotoisempaa jossa ei niin väliä vaikka tarttuisikin pannuun?
Jos pannuun ei ruoka paistettaessa tartu, ei mitään rasvapolttoa sen kummemmin tarvitse ja jos tarttuu niin sen rasvopolton tekeminen luonnollisesti auttaa jatkossa siihen ettei niin tartu. Helppo homma.
Toki, niiden mahdollisten tarttumien puhdistus on hiukan työlästä ja vaikka kuinka hoitaisi hyvin niin ei hiiliteräspannusta koskaan niin tarttumaton tule kuin jostakin liukkaasta teflonpannusta, mutta paistamiseen hiiliteräspannu on kyllä tuhannesta parempi väline!
Pannuttaja kirjoitti:
No myyjän nyt tietenkin *pitäisi* tuntea myymänsä tuotteet hyvin, ehkä pannu on valmiiksi rasvapoltettu.
Netissä nyt tietenkin kuka vaan voi sanoa mitä vaan.
Mutta älä tee itselleni ongelmaa, koeta aluksi paistaa jotakin pienimuotoisempaa jossa ei niin väliä vaikka tarttuisikin pannuun?
Jos pannuun ei ruoka paistettaessa tartu, ei mitään rasvapolttoa sen kummemmin tarvitse ja jos tarttuu niin sen rasvopolton tekeminen luonnollisesti auttaa jatkossa siihen ettei niin tartu. Helppo homma.
Toki, niiden mahdollisten tarttumien puhdistus on hiukan työlästä ja vaikka kuinka hoitaisi hyvin niin ei hiiliteräspannusta koskaan niin tarttumaton tule kuin jostakin liukkaasta teflonpannusta, mutta paistamiseen hiiliteräspannu on kyllä tuhannesta parempi väline!
Aina jää hiiliteräspannuun jotain kiinni, mutta niin jää myös teflonpannuun. Se tarttumattomuus molemmissa tarkoittaa sitä että ne on helppo kuitenkin sutaista puhtaaksi harjalla ja kuumalla vedellä.
Pannuttaja kirjoitti:
No myyjän nyt tietenkin *pitäisi* tuntea myymänsä tuotteet hyvin, ehkä pannu on valmiiksi rasvapoltettu.
Netissä nyt tietenkin kuka vaan voi sanoa mitä vaan.
Mutta älä tee itselleni ongelmaa, koeta aluksi paistaa jotakin pienimuotoisempaa jossa ei niin väliä vaikka tarttuisikin pannuun?
Jos pannuun ei ruoka paistettaessa tartu, ei mitään rasvapolttoa sen kummemmin tarvitse ja jos tarttuu niin sen rasvopolton tekeminen luonnollisesti auttaa jatkossa siihen ettei niin tartu. Helppo homma.
Toki, niiden mahdollisten tarttumien puhdistus on hiukan työlästä ja vaikka kuinka hoitaisi hyvin niin ei hiiliteräspannusta koskaan niin tarttumaton tule kuin jostakin liukkaasta teflonpannusta, mutta paistamiseen hiiliteräspannu on kyllä tuhannesta parempi väline!
Öljyä tai voita reilusti pannulle niin ei tartu pohjaan.
Kuivalla pannulla on aivan turha yrittää mitään paistaa.
Ilmeisesti siinä on jo tehtaan puolella suoritettu rasvapoltto. Ne eivät ole yleensä kovin laadukkaita, mutta kokeile miten onnistuu kokkaus. En suosittele kananmunia tai kanaa paistamaan ainakaan ensimmäisten 3 kuukauden aikana.