Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Sian sisäfile marinoitumassa. Ruskistanko pinnan ennen uuniin laittoa?
Kommentit (4)
Kyllä! Pinta sulkeutuu ja liha säilyy mehevämpänä paiston aikana.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse olen alkanut tekemään paistit uunissa pienessä lämmössä, esim nautaa jossain 60-70 asteisessa uunissa. Siellä se on koko päivän että sisälämpö on ~50. Sitten huoneenlämpöön tunniksi ja pinnat paahdetaan. Parasta näin koska on sisältä läpeensä punainen. Samaa voi tehdä muidenkin lihojen kanssa, alle sata-asteisessa uunissa vaan tarpeeksi pitkään. Ei pääse mehut kiehumaan/haihtumaan pois.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä! Pinta sulkeutuu ja liha säilyy mehevämpänä paiston aikana.
No ei todellakaan. Ruskistus tehdään sen takia että pinta karamellisoituu.
Alue: Aihe vapaa
Ehdottomasti kyllä!