Vierailija

Hei

Saavuin huolestuneen isoveljeni kanssa Malmin Sairaalan päivystykseen Perjantai 13.8.2018 noin suunilleen klo 03:00 kivuliaan sydänkipun, raskas hengityksen, huimaus ja hyvin vahvan ruokatorven polttamisen oireiden takia. Vointiani oli hyvin kivulias ja huolestuttava.

Astuin sisään hoitajan päivystys huoneeseen ja istahdin. Hoitaja ei tervehtinyt eikä edes vaivautunut kyselee, Esim mitä kävi,mikä on vointiani tai että millä asteikolla kipu on 1-10. Hoitajalta ei tullut mitään muuta kysyttävää kuin saisinko henkilötunnus kortin. Sanoin moneen kertaan että haluaisin nähdä lääkärin, koska kipuni olivat kivuliaat. Valittelin jatkuvasti kovasta kivusta ja huimauksesta. Hyvä sairaanhoitaja osaa kuunnella ja asettua toisen ihmisen asemaan. Ja niin minut ei tullut kohdelluksi. Tunnen etten tullut kuulluksi, avuttomaksi ja epä-arvioiduksi.

Kaiken tämän jälkeen hoitaja korosti kovalla äänensävyllä ”ET OLE KUOLEMAISILLAAN LÄHDE KOTIIN”.!!!!!!

En pystynyt uskomaan minkälaisessa kurjassa ja tuskallisessa tilanteessa olin siinä hoitajan päivystyksen huoneessa. En osannut, mitä tehdä tai että mitä sanoisin siinä hetkellä.

Ja niin kun potilaalla on oikeus tietää, kuka häntä hoitaa. Kysyin hoitajan nimeä, jotta saisin tehtyään palautteen hoitajasta. Hoitaja piilotti nimikyltinsä ja ei suostunut antaa hänen etunimensä tai että hänen esimiehensä nimeä.

Poistuin huoneesta ja menin istumaan ulkopuolelle tuoliin huimauksen ja kivun takia. Hoitaja kutsui vartijat meitä häätämään rakennuksesta pois!!!!

  • ylös 0
  • alas 4

Kommentit (2)

Vierailija

onkohan ap otettu suljetulle osastolle nuppinsa takia? Moneskos aloitus tämä on vajaa puolessa tunnissa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla