Vierailija

- Istuin pöntölle ja yhtäkkiä aloin synnyttämään poikaystäväni nukkuessa. Kaikki tapahtui niin nopeasti. Ensin tuli kivut ja yhtäkkiä minulla oli kaksi lasta sylissäni, Beth kertoo Dailystar-lehdelle.

Ensimmäisen vauvan kohdalla synnytys onnistui normaalisti, mutta toisen alkaessa kaikki ei sujunutkaan hyvin. Lapsi ei ollut kääntynyt kohdussa synnytystä varten pää alaspäin, vaan hän oli tulossa jalat edellä. Perätilaraskaus on yleistä varsinkin kaksosraskauksissa.

Beth soitti välittömästi ensiapuun selittäen tilanteen ja heidän ohjeillaan vauva otti ensimmäisen henkäyksen ja lopulta äiti pääsi lapsineen sairaalaan. Sairaalassa lääkärit arvioivat raskauden olleen viikolla 37.

Bethillä ei ollut tietoakaan raskaudesta, sillä hänen kuukautiset tulivat täysin normaalisti eikä hänellä ollut edes mitään erityisiä mielitekoja, joita usein raskauden aikana on. Hän ei kokenut myöskään saaneensa lisää kiloja, sillä haavaumat suussa tekivät kipeää, joten hän söi vain sen minkä pystyi.

https://www.iltalehti.fi/fiidi/201807132201072548_fb.shtml

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Mun serkku sai ylärivauvan. Hänellä oli kolme lasta ennestään. Yks päivä hänellä alkoi järkyttävät kivut ja soitti ambulanssin ja vauva syntyi kotona.

Hänellä oli normaalit kuukautiset, ei mitään raskausoireita, maha ei ollut kasvanut (pieni ylipaino hänellä on aina ollut). Minäkin näin häntä 3 päivää ennen synnytystä eikä tietoakaan että hän olis raskaana ollut, siinä me vaan lenkeiltiin.

Vauva oli onneksi terve, eikä sekoittanut kuvioita vaikka ylläri oli. Sekku söi myös e-pillereitä koko raskauden ajan. Kätilö oli sanonut ettei nämä ihan harvinsisia ole, hänen urallakin jo niin mones ettei pysy laskuissa.

Serkku oli pitkään ihan ulalla miten on mahdollista ettei missään vaiheessa tuntenu mitään raskauteen viittaavaakaan.

Vierailija

En vaan käsitä, että menee yöllä pissalle ja sylissä on yhtäkkiä pari vauvaa. Ja toinen kaiken lisäksi perätilassa. Itse synnytin kaksi vuorokautta sen toisen vuorokauden huutaen ja voimakkaasti oksentaen, vaikka oli epiduraali osan aikaa.

Ja miten se puoliso ei edes herää? Täytyy olla hyvin ylipainoinen, ja jotenkin vajavainen tuntoaisti tuolla naisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla