Paheena liika voin käyttö leivän päällä
Ei nyt nokareittain, mutta kun toiset rapsuttaa veitsellä ohuen kerroksen niin itse tykkään runsaammasta kerroksesta. Muita paheita ei sitten olekkaan, en käytä alkoholia herkkuja ja karkkeja. Mut kai tälläkin sen ennenaikaisen sydärin saa itselleen. Useimmiten ruisleipää ja rasvana oivariinia pehmeästi levittyvää.
Kommentit (32)
On niitä pahempiakin asioita. Et sentään tee kuten mä. Mä laitan vielä suolaa päälle. Sydänkohtausta odotellessa...
Oivariinissa kai voita ja rypsiöljyy siinä keltaisessa
Laittaisitkin voita, jäis ne sydärit saamatta :)
Sama mulla, se on vain niin hyvää...
Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen.
Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.
Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?
Pitää nälkää paremmin eikä tarvi syödä ku se yksi leipä.
Vierailija kirjoitti:
Sama mulla, se on vain niin hyvää...
Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen.
Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.
Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?
Ei se ole käytännössäkään voita.
Minäkin käytän oivariinia on paljon pehmeämpää ja notkeamapaa kuin se kivikova voi.
Vierailija kirjoitti:
On niitä pahempiakin asioita. Et sentään tee kuten mä. Mä laitan vielä suolaa päälle. Sydänkohtausta odotellessa...
Sama ja parasta, kun laittaa voita, tomaatinsiivuja ja suolaa. Kuollaan sitä kuitenkin, sydänkohtaus on nopea tapa.
Kyl leipiä tulee aina syötyä kaksi, muuten jää parittomia sinkkuleipiä pussiin 😢
Vierailija kirjoitti:
Minäkin käytän oivariinia on paljon pehmeämpää ja notkeamapaa kuin se kivikova voi.
Oivariini yms. voi-kasvirasvasekoitteet ovat uusavuttomille.
Vierailija kirjoitti:
Sama mulla, se on vain niin hyvää...
Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen.
Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.
Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?
Se puuttuvat 20% ovat syy sille, ettei tuotteen nimi enää ole VOImariini.
Oivariini ei ole voita. Se on pilattu sillä rypsillä.
Itse höylään juustohöylällä normaalisuolaisesta meijerivoista viipaleita. Juustohöylä on siis mun voiveitsi.
Vierailija kirjoitti:
Oivariini ei ole voita. Se on pilattu sillä rypsillä.
Itse höylään juustohöylällä normaalisuolaisesta meijerivoista viipaleita. Juustohöylä on siis mun voiveitsi.
Samoin minä käytän juustohöylää tuohon tarkoitukseen. Tulee nättiä ja siistejä viipaleita.
Vierailija kirjoitti:
Sama mulla, se on vain niin hyvää...
Paino on kuitenkin ihan sopiva, niin ei kauheasti motivaatiota tätä tapaa muuttaa -- ei verenpainetta, kolesteroli ihanteellinen.
Mutta voisi sitä silti vähentää. Käytän sitä Oivariinia, jossa on 80 prossaa voita ja vain öljyä pehementämässä. Voin maku, mutta helpommin levittyvä.
Eli käytännössä voita, niin ilmeisesti sinäkin?
No, eihän se voita ole.
Täällä taas voin kannattajat nosti kättään joten kertokaa, miten voi tukkii vähemmän verisuonia kuin margariini? Käsittääkseni voi on kovaa rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Täällä taas voin kannattajat nosti kättään joten kertokaa, miten voi tukkii vähemmän verisuonia kuin margariini? Käsittääkseni voi on kovaa rasvaa.
Kova rasva ei tuki verisuonia.
Margariini on hyvin rankasti prosessoitua kovetettua kasvirasvaa. Siemenöljystä valmistettua. Omaa huonon rasvahappoprofiilin. On pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Oivariini ei ole voita. Se on pilattu sillä rypsillä.
Itse höylään juustohöylällä normaalisuolaisesta meijerivoista viipaleita. Juustohöylä on siis mun voiveitsi.[/quoteHyvä idea, käyn ostamassa juustohöylän, kiitos. Olen kaapinut perunankuorimapuukolla tähän asti.
Ok