Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hillomunkkien tekijät!

Vierailija
26.04.2006 |

Missä vaiheessa hillo laitetaan munkkiin, ennen vai jälkeen paistamisen?



Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen kohonneeseen pullaan syvennyksen, sinne hilloa ja kuron sitten sen mokoman takaisin pullan muotoon:)

Vierailija
2/2 |
26.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

niissähän on aina päällä se pieni reikä mikä on jäänyt juuri tuosta hillon laittamisesta. pursottimella siis juuri valmistettuun munkkiin hillot. silloin munkki on vielä pehmeää sisältä ja antaa periksi hillolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yhdeksän