Mitä jauhoja lihapulliin?
Mulla on hienoja, erikoishienoja ja sitten tositosi hienoja.
Kommentit (17)
Puolikarkeita ja rusinoita sekä kardemummaa. Muista kaulita hyvin.
Poroa tai Hirveä sekaan mielummin kuin jauhoja.
Sinkkumies
Minä laitan lihapulliin vehnäjauhojen sijaan sahramia. Paljon terveellisempää.
Voiko korvata perunalla jos ei ole jauhelihaa?
Korppujauhoja, mutta senhän sinä varmasti tiesitkin jo. Tai sitten ei mitään.
Oi, kirjoitin väärin. Meni tarkkailuun...
Siis ei liha- tai kasvispulla kaipaa jauhoa.
Mä en käytä ikinä jauhoa lihapulliin.Ihan tarpeettomia.
Perunajauhoja tietysti. Rusinoita, leivinjauhetta ja marsipaania puoli tankoa.
Testasin lähettämällä tämän kirjoituksen, jonka nyt on muokattu:
"Minäkään en käytä mitään v---:n jauhoja kasvispulliin."
Ei mennyt läpi.
Naur.
Minä laitan kaurahiutaleita jos laitan,aina en vaivaudu sitäkään.
Vieraille pitää tehdä aina jotain spesiaalia. Pilkon vanhan tiskirätin taikinaan, niin saan reilusti huomiota reseptiini.
Vierailija kirjoitti:
Korppujauhoja, mutta senhän sinä varmasti tiesitkin jo. Tai sitten ei mitään.
Minä opin juuri tänään että kun seos on valmis, se kannattaa laittaa tunniksi jääkaappiin jotta korppujauhot ehtivät imeä itseensä kananmunaa ja lihanestettä. Pitääpä huomenna tehdä lihapullia todella pitkästä aikaa...
T. Eri.
Sahajauhoa tietysti, siitä tulee parhaat lihapullat. Vehnäjauho on liian hienojakoista.
Murenna paahtoleipää mieluummin.