Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko uusperheen arki sitä että lasten kanssa touhutaan, puhutaan lasten kanssa ja jutellaan arkisia juttuja.. Milloin ehditte keskustella syvällisemmin, vaihtaa mielipiteitä, tehdä aikuisten juttuja? Itselläni yksi lapsi ja olemme olleet 10v kaksin. Uudella miesystävällä 3 lasta. Tuntuu että mietin ihan liikaa asioita ja stressaan ja pihdin onko näin hyvä, onko jokin huonosti, ettei vain tekisi virhettä.

Kommentit (6)

Vierailija

Et ole seurustellut vuosiin eli et ole seurustellut tämän uuden miesystäväsikään kanssa vaan hyppäätte suoraan uusperheeseen? minkä ihmeen takia???

Vierailija

Otapa nyt rauhallisesti. Aloittakaa siitä seurustelusta. Ensin ihan kaksin, ilman että sotkette lapsia asiaan. Jos se tuntuu hyvältä (vielä sittenkin kun alun kuherruskuukaudet ovat ohi), tutustuttakaa lapset toisiinne ja toisiinsa. Viettäkää aikaa sekä ilman lapsia että lasten kanssa. Palataan uusperhekysymykseen vaikkapa kolmen vuoden kuluttua.

Jos olet totaali-yh (tai mies on) niin silti ei ole mitään syytä kiirehtiä uusperhe-elämään. Sitten te vain alusta alkaen unohdatte kahdenkeskiset romanttiset tapaamiset ja tapailette leikkipuistoissa, Hoplopeissa, futiskentän laidalla jne. Ja pikkuhiljaa alatte yöpyä toistenne luona. Mutta muuttaa ei silti tarvitse samaan osoitteeseen vielä muutamaan vuoteen.

Vierailija

Terveisiä taas kerran Porvoosta eli "keksinpä provon ja avasin keskustelun mutta kun vastaukset eivät miellyttäneet niin siirryin jo keksimään uusia".

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat