Miten aloittaa koiran raakaruokinta?
Koirani on 1,5-vuotias, pienikokoinen (6 kg) terrieri, ja haluaisin lisätä sen ruokavalioon raakaa lihaa. Pelkkään raakaruokintaan en voi siirtyä, koska matkustamme koiran kanssa paljon, ja kylmäsäilytystä ei voi reissussa oikein toteuttaa (ei jääkaappia eikä pakastinta käytössä). Kotioloissa ajattelin syöttää nykyistä nappulaa (Farminan viljaton) ja lihaa sekaisin. Koiralla ei ole ainakaan tietääksemme allergioita eikä muutenkaan ole erityisen herkkä vatsastaan.
Mitä lihaa kannattaisi koiralle syöttää? Jauhelihaa? Kanansiipiä (saako raakana antaa luineen?)?
Kannattaako syöttää sekä lihaa että nappuloita samalla aterialla, vai esim. nappulaa aamulla ja lihaa illalla (koira syö siis normaalisti kahdesti päivässä, n. 7 ja 18 aikoihin).
Kuinka paljon lihaa tämä kokoiselle koiralle (jos siis puolita nykyisen nappula-annoksen)?
Up