Ostin raakoja avokadoja...miten kypsytän??
Ostin siis näitä kaupassa mitä myydään siinä verkkopussissa.. Voiko ne kypsyttää ihan huoneennläämmössä, kun en omista mitään paperipusseja ainakaan nyt, vai miten kypsytät itse ne?
Kommentit (8)
Pidät muutaman päivän huoneenlämmössä. Tunnustele n. 3 päivän päästä josko olisivat hieman pehmenneet.
Vierailija kirjoitti:
Samaan pussiin banaanin kanssa, vapauttaa entsyymejä jotka edesauttavat kypsymistä.
ai no tuopas hyvä koska ostin banaaneja ;) netissä vaan luki että paperipussi mutta kai muovipussi käy myös
Kääri tiukasti folioon ja 100 asteiseeen uuniin muutamaksi minuutiksi.
Pidä huoneen lämmössä kait. Sitten niistä cuacamolea valmiina. Kallimmaat syöntikypsät avocadot pitäisi syödä sellaisenaan ilman kuoria ja siemenen voi myös rikkoa pieneksi silloin tällöin jos syö usein näitä meheviä syöntikypsiä avocadoja joten saat enemmän terveyshyötyjä avocadosta. Avocado ruokavalio olisi jees.
Vierailija kirjoitti:
Kääri tiukasti folioon ja 100 asteiseeen uuniin muutamaksi minuutiksi.
Tuloksena on lämmin, edelleen raaka avokado.
Samaan pussiin banaanin kanssa, vapauttaa entsyymejä jotka edesauttavat kypsymistä.