Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostin raakoja avokadoja...miten kypsytän??

Vierailija
23.05.2018 |

Ostin siis näitä kaupassa mitä myydään siinä verkkopussissa.. Voiko ne kypsyttää ihan huoneennläämmössä, kun en omista mitään paperipusseja ainakaan nyt, vai miten kypsytät itse ne?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaan pussiin banaanin kanssa, vapauttaa entsyymejä jotka edesauttavat kypsymistä.

Vierailija
2/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidät muutaman päivän huoneenlämmössä. Tunnustele n. 3 päivän päästä josko olisivat hieman pehmenneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Samaan pussiin banaanin kanssa, vapauttaa entsyymejä jotka edesauttavat kypsymistä.

ai no tuopas hyvä koska ostin banaaneja ;) netissä vaan luki että paperipussi mutta kai muovipussi käy myös

Vierailija
4/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Cadoavo.

Vierailija
5/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääri tiukasti folioon ja 100 asteiseeen uuniin muutamaksi minuutiksi.

Vierailija
6/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidä huoneen lämmössä kait. Sitten niistä cuacamolea valmiina. Kallimmaat syöntikypsät avocadot pitäisi syödä sellaisenaan ilman kuoria ja siemenen voi myös rikkoa pieneksi silloin tällöin jos syö usein näitä meheviä syöntikypsiä avocadoja joten saat enemmän terveyshyötyjä avocadosta. Avocado ruokavalio olisi jees.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kääri tiukasti folioon ja 100 asteiseeen uuniin muutamaksi minuutiksi.

Tuloksena on lämmin, edelleen raaka avokado.

Vierailija
8/8 |
23.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kivikovaa avokadoa ei pelasta mikään.

Se pilaantuu ennenkuin kypsyy.