Kuinka vanhasta maidosta voit vielä paistaa lättyjä?
Mulla ois pari sunnuntaina vanhennutta, sen käytän vielä vaivatta lettutaikinaan.
Kuinka vanhaa muut ootte käyttäneet, mikä on vanhin, onko ollut jo kokkaroitunutta?
Kommentit (8)
Voi ristus teidän kanssa. Jos se ei haise eikä maistu pahalle, mitä tahansa elintarviketta voi käyttää. En ole eläissäni saanut ruokamyrkytystä enkä mitään muutakaan sairautta, kun tätä sääntöä noudatan.
Vierailija kirjoitti:
Voi ristus teidän kanssa. Jos se ei haise eikä maistu pahalle, mitä tahansa elintarviketta voi käyttää. En ole eläissäni saanut ruokamyrkytystä enkä mitään muutakaan sairautta, kun tätä sääntöä noudatan.
En minäkään. Kysyinkin juuri siksi, jos joku käyttää haisevaa ja klimppiintynyttäkin lettuihin, onko tullut ihan ok taikina ja letut.
Minä en tuijota päivämääriin vaan omiin aisteihini. Mutta nykyään turhan moni syterisoi pvm:n vuoksi.
Tällä palstallakin on nähty ihmisiä, jotka kuolisivat suurinpiirtein jos söisivät täysin hyvää leipää, mutta viiminen käyttöpäivä olis ollut eiliselle. Kyllä niitä ihmisiä on paljon, mikä on hyvin ikävää.
ap
Nimenomaan kokkareista kuuluu siihen lättytaikinaan laittaakin.
Kyllä minussa sellainen maito, joka ei patistamatta tule ulos purkista ja vielä haiskahtaakin, herättää sen verran inhotusta, että en enää ruokaan käyttäisi.
Kokkareista maitoa lettutaikinaan. Yök! Kysytkin vielä onko joku sellaista kättänyt.
Miksi käyttäisin vanhentunutta maitoa lettutaikinaan, kun tuorettakin voi käyttää. Letut ei ole meillä mikään herkkujen herkku, jota tehdään vain vanhasta maidosta.
Vierailija kirjoitti:
Kokkareista maitoa lettutaikinaan. Yök! Kysytkin vielä onko joku sellaista kättänyt.
Miksi käyttäisin vanhentunutta maitoa lettutaikinaan, kun tuorettakin voi käyttää. Letut ei ole meillä mikään herkkujen herkku, jota tehdään vain vanhasta maidosta.
Teidän perheessä vanha maito tietenkin kaadetaan viemäriin. Vaikka siitä saa herkullisia lettuja tai pannaria.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi ristus teidän kanssa. Jos se ei haise eikä maistu pahalle, mitä tahansa elintarviketta voi käyttää. En ole eläissäni saanut ruokamyrkytystä enkä mitään muutakaan sairautta, kun tätä sääntöä noudatan.
En minäkään. Kysyinkin juuri siksi, jos joku käyttää haisevaa ja klimppiintynyttäkin lettuihin, onko tullut ihan ok taikina ja letut.
Minä en tuijota päivämääriin vaan omiin aisteihini. Mutta nykyään turhan moni syterisoi pvm:n vuoksi.
Tällä palstallakin on nähty ihmisiä, jotka kuolisivat suurinpiirtein jos söisivät täysin hyvää leipää, mutta viiminen käyttöpäivä olis ollut eiliselle. Kyllä niitä ihmisiä on paljon, mikä on hyvin ikävää.ap
Leivässä ei ole viimeistä käyttöpäivää. Parasta ennen -merkittyjä käytän jos ovat aistinvaraisesti hyviä, juon jopa sen monta päivää vanhan maidonkin.
Hyvin menee vielä lettutaikinaan, jos ei haise pahalle tai ole klimppiintynyt.