Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi tummapaahtoisessa kahvissa vähemmän akryyliamidia?

Vierailija
19.05.2018 |

Tuossa uutisessa, jossa varoitettiin paahtamasta leipää liikaa jne. syöpävaarallisen akryyliamidin vuoksi, suositeltiin vaihtamaan vaaleapaahtoinen kahvi tummapaahtoiseen. Tummapaahtoinen sisältää vähemmän akryyliamidia. Miksi näin?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
19.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisitteko v***u vastata.

Vierailija
2/5 |
19.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
19.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan tiedä?

Vierailija
4/5 |
19.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Akryyliamiditasot kasvavat nopeasti paahdon alkuvaiheessa ja laskevat paahdon jatkuessa.

Näin kuuluu (epä)looginen vastaus.

Vierailija
5/5 |
19.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossa on taulukko. Pikakahveissa näyttäisi olevan eniten akryyliamidia. https://www.healwithfood.org/articles/coffee-acrylamide-levels.php

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kahdeksan