Oletteko koskaan syöneet ruispizzaa? Minä teen aina rukiista pohjan.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Terveellisempää kuin höttövehnajauhoista!
Kuulostaa ihanalta! Rakastan ruista yli kaiken ja käytän sitä joka päivä.
Kiitos sinulle ruispizza vinkistä, sitä kokeilen seuraavaksi.
Valkoisia höttösiä meillä ei mussuteta laisinkaan!
Rossossa oli joskus takavuosina ruispohjapitsoja. Maistuivat hyvältä.
Vierailija kirjoitti:
Rossossa oli joskus takavuosina ruispohjapitsoja. Maistuivat hyvältä.
Oliko se sitä aikaa, kun Rosson pizzojen pohjina käytettiin valmiiksi kaulittuja pakastepohjia? Ajatelkaa! Pizzeriaksi itseään kutsuva ravintola, jossa ei leivota pizzojen taikinapohjia itse!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rossossa oli joskus takavuosina ruispohjapitsoja. Maistuivat hyvältä.
Oliko se sitä aikaa, kun Rosson pizzojen pohjina käytettiin valmiiksi kaulittuja pakastepohjia? Ajatelkaa! Pizzeriaksi itseään kutsuva ravintola, jossa ei leivota pizzojen taikinapohjia itse!
Ihanko totta? No, käsitykseni Rossosta ei muutenkaan ole korkea. Ovat "uudistaneet" ravintoloitaan naurettavalla tavalla. Kaikki kodikkuus tiessään, meidän kylältä Rosso katosi hyvin nopeasti, kun "uudistus" oli tehty.
Valitettavasti olen, minusta pahaa. Tosin vielä kauheampaa on erään karppaajan tarjoama kukkakaalipohjallinen "pizza". Terveellisyyttä en ajattele kun pizzaa syön joten ihan höttövehnäjauhoista teen.