Miten tehdään itsetehty mummonmuusi?
Kommentit (10)
Otetaan yksi mummo ja kun se on tehnyt muusin tehdään kyytipojaksi tietty mummonlihapullat.
Vierailija kirjoitti:
Mummo blenderiin, valmis!
Riittääkö 1 mummo jos on nelihenkinen perhe syömässä?
Mummon kasvattamista perunoista, muut ei siihen kelpaa.
Vatkaan muussin aina sähkövatkaimella vaikka ei muka sais ettei tuu liisteriä. Se just hyvää!
koskenlaskija sulatejuustoa, oivariinia ja maitoa
Vierailija kirjoitti:
Vatkaan muussin aina sähkövatkaimella vaikka ei muka sais ettei tuu liisteriä. Se just hyvää!
koskenlaskija sulatejuustoa, oivariinia ja maitoa
Liisteriä? Sulla on liian vanhoja mummoja sitten kattilassa. ;D
Voi hitsi. Se riippuu niin paljon mummon/mummojen koosta ja syöjien lukumäärästä ja ruokahalusta. Nelihenkisen perheen muusiin suosittelisin kahta mummoa - ei ainakaan heti tule taas nälkä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mummo blenderiin, valmis!
Riittääkö 1 mummo jos on nelihenkinen perhe syömässä?
Riippuu mummon koosta. Joskus riittää mummo, joskus tarvitsee vielä isomummon ja ehkäpä vielä isoisomummon.
Vierailija kirjoitti:
Voi hitsi. Se riippuu niin paljon mummon/mummojen koosta ja syöjien lukumäärästä ja ruokahalusta. Nelihenkisen perheen muusiin suosittelisin kahta mummoa - ei ainakaan heti tule taas nälkä.
Entäs jos tekee siskonmakkaroita?
Ryöppää mummo ensin, jo lähtee liika kitkeryys. Oikein jos on hapannaama, niin kahteen kertaan.
Mummo blenderiin, valmis!