Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Tein kaalilaatikon ja se maistuu limaselle. Miksi?
27.03.2018 |
Siihen tuli kaalta, jauhelihaa, sipulia, lihaliemi, mausteet ja puuroriisi. Kaalin suikaleet paistoin hieman kattilassa öljyssä että pehmenee. Ruskistin jauhelihan ja kuullotin sipulia sekaan, maustoin. Puuroriisin keitin lihaliemessä. Sitten kaikki sekasin ja voideltuun uunivuokaan ja päälle lihalientä ja uunissa noin tunnin ja sitten oli valmista.
On hyvää, mutta jotenkin tulee limanen jälkimaku.. Mies sanoi että on hyvää, eikä huomaa mitään ihmeellistä.. Onkohan mun makuaistissa jotaki häikkää..
Kommentit (2)
Kaaltea tulee kypsyttää niin kauan, että se alkaa tuoksua makealle, karamellisoituneelle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Tunti uunissa ei ritä