Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein kaalilaatikon ja se maistuu limaselle. Miksi?

Vierailija
27.03.2018 |

Siihen tuli kaalta, jauhelihaa, sipulia, lihaliemi, mausteet ja puuroriisi. Kaalin suikaleet paistoin hieman kattilassa öljyssä että pehmenee. Ruskistin jauhelihan ja kuullotin sipulia sekaan, maustoin. Puuroriisin keitin lihaliemessä. Sitten kaikki sekasin ja voideltuun uunivuokaan ja päälle lihalientä ja uunissa noin tunnin ja sitten oli valmista.

On hyvää, mutta jotenkin tulee limanen jälkimaku.. Mies sanoi että on hyvää, eikä huomaa mitään ihmeellistä.. Onkohan mun makuaistissa jotaki häikkää..

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
27.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunti uunissa ei ritä

Vierailija
2/2 |
27.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaaltea tulee kypsyttää niin kauan, että se alkaa tuoksua makealle, karamellisoituneelle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla