Mikä oliiviöljy sopii leivontaan?
Kommentit (8)
Riippuu leivonnasta koska se maistuu läpi. Ehkä jossain leivässä tai sämpylöissä voisikin käyttää oliiviöljyä. Koita jotain perusöljyä aluksi.
Focaccian ohjeessa on oliiviöljyä, ei mainintaa mitä.. ap
Vähän sama kuin jos reseptissä lukisi että valkoviiniä ja jäisi arpomaan et mistähän rypäleestä. Ihan mikä tahansa extra virgin käy kyllä, eli se ihan "perus" oliiviöljy
Teet foccacciaa? Tällöin on luontevaa laittaa italialaista oliiviöljyä. Valitse sellainen, jonka makua kuvataan etiketissä kevyeksi. Oliiviöljyn maku tulee läpi, ja jos et tiedä omista tai muiden syöjien makutottumuksista, ota varman päälle. Oliiviöljyn laadulla on myös väliä. Älä siis ota kaikista halvinta Xtra-öljyä.
Leivontaan ei kyllä käy minkäänlainen öljy.
Vierailija kirjoitti:
Focaccian ohjeessa on oliiviöljyä, ei mainintaa mitä.. ap
Focacciaan oliiviöljyä. Leivontaan, noin yleisesti, voi. Ei leivontamargariini.
Vierailija kirjoitti:
Focaccian ohjeessa on oliiviöljyä, ei mainintaa mitä.. ap
Neitsyt tai tavallinen. Käytän molempia suolaisen leivontaan. Oliiviöljyä ei voi käyttää makeisiin leivonnaisiin tai lettuihin.
Ei mikään. Maistuu läpi.