Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua, voinko käyttää etikkaa (valko-, omena-, ym.) viinietikan sijaan??

Vierailija
06.03.2018 |

Pitäisi tehdä salaatinkastike, johon tulee omenaviinietikkaa. Voinko jättää tuon pois tai käyttää etikkaa? Muita aineita öljy, sitruuna, hunaja, suola, pippuri.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

voinkovoinkovoinko

en oikeasti tiedä kuinka erimakuisia ne ovat :(

Vierailija
2/6 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo voit. Pistä aluksi pikkuisen vähemmän kuin ohjeessa ja maistele onko maku ok. Tulee erimakuista kuin alkuperäisessä reseptissä mut todennäköisesti ihan hyvää kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! :)

Vierailija
4/6 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ovat ne aika erilaisia. Kokeilin kerran ja tulos oli jännä. Jos laitat, laita varovasti ihan vähän. Vaikka viidennes ensin.

Vierailija
5/6 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään etikkaa. Joko väkiviina tai viinietikkaa voi syödä.

Vierailija
6/6 |
06.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kyllä käyttäisin sitä mitä on. Väkiviinaetikan laimentaisin tosin.