Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi broilerinkoivet maistuvat nykyään lähinnä oksennolta?

Vierailija
02.03.2018 |

Eilen uunitin niitä, eivätkä ne olleet mitään hyviä. Olivat ihan reilusti päiväyksen sisällä ja muutenkin olivat kunnossa. Paistoin kypsäksi (200° tunti ja vartin vetäytyminen kannen alla). Sellainen puklumainen aromi niissä.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hormoonikasvatettua paskaa. Vaikka miten olisi jotain hiton jyväbroileria.

Vierailija
2/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väärä päiväys pakkauksessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai kukaan broileria syö!

Täyttä moskaa.

En antaisi koirallekaan.

Katso hintaa ja käytä järkeä.

Vierailija
4/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ootko muistanut käyttää uunilassa ennen syöpyilyä? Entä milloin pesit viimeksi hampuloisiasi?

En ole varma mitä oksento on, mutta broilereista ei mitään x-files - osaston juttuja löydy. Turhaa vouhotusta.

Vierailija
5/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mitä tämä oksennol on, joten paha sanoa. Mielestäni ovat maistuneet ihan maukkailta. Ettei vaan omasi olisi päässeet eltaantumaan jotenkin?

Vierailija
6/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupasta saa hyviä koipia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, saman olemme havainneet useammankin kerran, vaikka paistamme ne uunissa hieman ylikypsiksi, sillä emme tykkää mistään lötkyistä.  Sellainen saippuamaisen öklö maku niissä, mutta ei ihan aina.

Olisipa jännä tietää, mistä johtuu oikeasti.

Vierailija
8/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon huomannut saman, ei tee enää mieli ostaa 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko kylmäketju kunnossa sinun osalta eli pääsivät nopeasti kaupan altaasta jääkaappiin lämpenemättä? Lisäksi ne pitää ottaa 30-45min ennen uuniin laittoa lämpöseen ja itse ainakin pidän niitä 1h 15min vähintään uunissa koska 1h on minusta liian vähän, eivät kypsy kunnolla syvältä.

Vierailija
10/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samasta syystä en syö enää ite, samoin broilerin paisti maistuu samalta, oksennus nousee kurkkuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä syö jos maku epäilyttää. Parin euron koipipakkauksen takia ei kannata lähteä pyytämään rahoja takaisin mutta voi soittaa kauppaan että tarkistavat jäljellä olevat pakkaukset.

Vierailija
12/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hormoonikasvatettua paskaa. Vaikka miten olisi jotain hiton jyväbroileria.

Suomessa ei käytetä hormooneja tai antibiootteja kasvatukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
02.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole kunnolla kypsennetty tai ollut pilalla. Broilerit ja linnunlihat ovat todella helpoja pilaantumaan jos esim. kylmäketju ei ole kunnossa mutta vaikka olisi ja pakkauksen avatessa se haisisi ja näyttäisi hyvältä niin se voi silti olla pilalla, näin se vaan on lihatuotteiden kohdalla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme yhdeksän