Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miten niitä sipsejä tehdään itse?
22.02.2018 |
Viipaloin uunipellille, pidin 180C. Osa paloi, osa löysiä löllyköitä.
Miten niistä saa rapeita?
laitetaanko mausteet ennen vai jälkeen?
pitääkö ne kuivata ennen uuniin laittoa?
Kommentit (3)
Eihän niitä uunissa tehdä, vaan keitetään rasvassa. Sipsit on keksitty, kun ravintolan asiakas valitti kokille, että ranskanperunat ovat liian paksuja ja vaaleita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tee mikrossa. Öljyä lautaselle, perunat päälle vierekkäin, ei päällekkäin. Valele öljyllä, suolaa päälle. Mikroon kunnes on rapsakoita. Tulee kourallinen, käteen jää lähinnä vitutus kun haluaisi lisää muttei jaksa vahtia enää mikroa. Mutta hyvää.
Alue: Aihe vapaa
Noo siis siicutat oerunan ohuiksi lastuiksi, asettelet tasasesti pellille ja laitat sitten grillivastuksella. Jos lastut kypsyy epätasaisesti, niin vika on uunissa. Osta uus.