Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten niitä sipsejä tehdään itse?

Vierailija
22.02.2018 |

Viipaloin uunipellille, pidin 180C. Osa paloi, osa löysiä löllyköitä.
Miten niistä saa rapeita?
laitetaanko mausteet ennen vai jälkeen?
pitääkö ne kuivata ennen uuniin laittoa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
22.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noo siis siicutat oerunan ohuiksi lastuiksi, asettelet tasasesti pellille ja laitat sitten grillivastuksella. Jos lastut kypsyy epätasaisesti, niin vika on uunissa. Osta uus.

Vierailija
2/3 |
22.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän niitä uunissa tehdä, vaan keitetään rasvassa. Sipsit on keksitty, kun ravintolan asiakas valitti kokille, että ranskanperunat ovat liian paksuja ja vaaleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
22.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee mikrossa. Öljyä lautaselle, perunat päälle vierekkäin, ei päällekkäin. Valele öljyllä, suolaa päälle. Mikroon kunnes on rapsakoita. Tulee kourallinen, käteen jää lähinnä vitutus kun haluaisi lisää muttei jaksa vahtia enää mikroa. Mutta hyvää.