miksi kahvista tulee joskus pahaa?
Nyt oli kitkerän makuista. Joudun keittään uudet kahvit.
Kommentit (6)
Olet mitannut veden ja kahvin sihteessa toisiinsa väärin. Lisäksi jos olet unohtanut kahvipurkin auki niin siinä päällä voi olla pahemman makuista kahvia. Tiivis purkki auttaa, parasta kahvia saa kun jauhaa pavuista kerralla tarvittavan määrän.
Likainen keitin on syypää. Osta kaupasta sellaista kahvinkeittimen puhdistusainetta niin tulee hyvä. Sillä kuuraat keittimen kerran pari vuodessa, ja jokaisen kahvinkeiton jälkeen avaat keittimen kannet ja huuhtelet pannut ja osat ettei lika ala pinttymään. Noin itse saan tasalaatuista hyvää kahvia minimivaivalla.
Laktoositon maito on saatanasta. Tämä tuskin oli ap.n ongelma, nostin kuitenkin kepin nokkaan.
Likainen keitin, likainen pannu, vanhaa kahvia, joka ollut avoimessa pakkauksessa (tai pahimmillaan kaadettuna johonkin kahvipurkkiin), väärin mitattu (liikaa tai liian vähän).
Sen keittimen vois joskus pestä.