Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaista kookosmaidon pitäisi olla?? Säilyke

Vierailija
18.02.2018 |

Ostin pari viikkoa sitten lidlistä kookosmaitotölkin ja nyt olin laittamassa ruokaan --> tölkissä lukee ravistettava ja sisältä paljastui ehkä 1/4 nestettä ja loput paksua rahkamaista mömmöä. Sekoitin nuo sitten keskenään ja siitä tuli tosiaan rahkamainen mössö. Onko se normaalia? Millä sitä kannattaa laimentaa, vedellä vai?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

juuri sellaista se on. Kookosmaito on homogenoimatonta (eli sitä ei ole sekoitettu valmiiksi) ja siksi rasvaisempi osa erottuu vetisemmästä purkissa. 

Vierailija
2/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluu olla tuollaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä  mitä olet tekemässä. Jos heität kattilaan   ja lämmön päälle, se nesteytyy  kyllä pian.

Vierailija
4/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniruokaan oli tarkoitus sekoiittaa, laitanko noin vain päälle vai? Ei voi enää sekoittaa sitä ruokaa mielellään, sulaako se uunissa siihen?

Vierailija
5/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Uuniruokaan oli tarkoitus sekoiittaa, laitanko noin vain päälle vai? Ei voi enää sekoittaa sitä ruokaa mielellään, sulaako se uunissa siihen?

Laita lämpimään vesihauteeseen. Eli purkki johonkin kippaan missä lämpöistä vettä (ei tarvi olla kuumaa) ja annat olla ja sekoitat vähän kun lämpenee. 

Vierailija
6/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoitat ja kaadat pataan. Kyllä se siellä tasoittuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravista purkkia raivokkaasti, sekoittuu ilman hauteita.

Vierailija
8/8 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yksi