Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten kiinalaisessa ravintolassa valmistetaan kana?

Vierailija
18.02.2018 |

Se on niin ihanan pehmeää, miten vastaavaa saisi tehtyä myös kotona?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on kypsää, siinä salaisuus.

Vierailija
2/3 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinoi vahvassa ruokasoodavedessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
18.02.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu varmaan annoksesta. Kanaa voi valmistaa monella tapaa.

Yksi tärkeä juttu on kypsentää riittävän nopeasti. Liian pitkään paistamalla liha alkaa sitkistymään. Nopeasti kuumalla wokkipannulla öljyssä paistamalla mureus säilyy hyvin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän viisi