Pontikan keittäjät televisiossa.
Tässä sarjassa on jotain mitä en ymmärrä?
Miksi pontikkaa pitää keittää jos joka ruokakaupassakin on viinaa myynnissä ja miten jotkut oikeasti on niin tyhmiä että ostavat jossain metsässä tehtyä kusta.
Pannuissa ei ole lämpömittareita eikä mitään,mistä ne tietää sopivan lämmön? 76asteessa alkaa tulemaan metanolia ja kuumemmassa viinaa.
Ja vit*u miten tyhmiä noi äijät on.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Tässä sarjassa on jotain mitä en ymmärrä?
Miksi pontikkaa pitää keittää jos joka ruokakaupassakin on viinaa myynnissä ja miten jotkut oikeasti on niin tyhmiä että ostavat jossain metsässä tehtyä kusta.
Pannuissa ei ole lämpömittareita eikä mitään,mistä ne tietää sopivan lämmön? 76asteessa alkaa tulemaan metanolia ja kuumemmassa viinaa.
Ja vit*u miten tyhmiä noi äijät on.
Kun pitää tasaista lämpöä yllä, niin että putkista alkaa tulla jotain, niin alkoholi tulee sieltä järjestyksessä matalimmasta höyrystymislämpötilasta alkaen. Harjaantunut keittelijä:) näkee siitä tippumisestakin että mitä alkoholia tulee. Ensin tulee jonkun verran metanolia (katkonaisesti virraten) jota ei saa juoda vaan annetaan valua maahan. Sitten kun lämpötila pannussa nousee selvästi alkaa tulla etanolia joka silmämääräisesti juoksee tasaisena virtana ja on sitä varsinaista alkoholia. Loppuvaiheessa alkaa tulla makealta maistuvaa sikunaa. Sitä voi ottaa mukaan mielensä mukaan. Jossain vaiheessa alkoholin tulo sitten vaan lakkaa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sikunaöljy
Sopivan lämmön pystyy pitämään näppituntumalla. Putkista joko tulee juotavaa alkoholia tai sitten ei tule mitään.
No tuohan on Whiskeyn ominta aluetta. Kyllä ni pojat osaa viinaa tehdä useammassa sukupolvessa. Tennessee whiskey.
Miksi noilla kaikilla on oikeasti uudet siniset haalarit?
Ja vi*u että noi on tyhmiä.
Näitä sarjoja.
Hauskaa, kun pontikankeittäjillä siniset pakasta vedetyt junttihaalarit. Niin tekemällä tehtyä tuubaa.