Vierailija

Saksan hallitusneuvottelut tulivat valmiiksi. Ohjelmassa on asioita EU:n kehittämisestä, jotka ajavat EU:ta liittovaltion suuntaan.

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201802072200728195_pk.shtml

"Mitään raikulilinjaa ei koeta, mutta myös Suomen on sopeuduttava jopa liukumiseen yhteisvastuun suuntaan."

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005557079.html

"Hallitusohjelmassa on kirjaus myös yhteisvastuusta EU:n taloudenpidossa, jota Ranskan presidentti Emanuel Macron ja eteläisen Euroopan jäsenmaat kannattavat – Suomi puolestaan ei. Yhteisvastuu pitää sisällään ajatuksen, että muut maksaisivat osansa, jos jokin jäsenmaa joutuu talousvaikeuksiin."

Suomen päättäjät, onko teillä viisautta ja ymmärrystä nähdä mihin EU:n mahtivaltiot meitä yrittävät ajaa hiljallensa? Kohti liittovaltiota! Yhteisvastuuideakin on aivan hullu. Toinen ensin itse kusee taloutensa ja sitten meidän jotka olemme asiamme hoitaneet hyvin, pitäisi mennä maksamaan?!

Jokainen veteraani joka taisteli sodissa, teki sen ihan turhaan jos heidän jälkeläisensä menevät ja luovuttavat Suomen EU-liittovaltiolle. Jos itsenäisyys kesti vain oman aikansa, niin oltaisiin voitu mennä Venäjänkin osaksi saman tien. EU-junalla on vain yksi päätepysäkki ja se on liittovaltio. Ei tänään, eikä huomenna mutta jokin päivä, valitettavasti. Nyt on vielä aikaa hypätä kyydistä. Erotaan EU:sta kun se on vielä mahdollista. Mitä aikaisemmin sen tekee, sitä helpompaa ja suoraviivaisempaa se on.

Presidentinvaaleissa vain Huhtasaari ja Väyrynen pitivät tätä aihepiiriä mitenkään esillä. Eipä heitä pahemmin kuunneltu vaikka aihetta olisi ollut.

  • ylös 27
  • alas 6

Kommentit (2)

Vierailija

Tämä on ikävää, mutta päättäjät on tämmöstä vanhaa vetelää sakkiin jotka vaa sanoo Suomi suostuu mihin vaan kunhan saamme olla eu: ssa

  • ylös 21
  • alas 3
Vierailija

EU olisi ok jos se olisi pelkkä yhteisöluontoinen keskustelukerho mutta nyt se on sellainen että se vie päätäntävaltaa jäsenvaltioilta ja on liittovaltiokehityksen tiellä. Myös yhteisvaluutta on oleellinen seikka liittovaltiokehityksen kannalta. En usko oikein että EU:n luonne tulee muuttumaan, siksi olisi parempi erota siitä brittien tavoin.  EU:n ulkopuolella on elämää myös. Päätäntävalta takaisin Suomelle. Lisäksi EU:hun vuosittain uppoavat sadat miljoonat eurot voisi käyttää oman maan hyväksi.

  • ylös 22
  • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla