Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Äijä74

Pitääkö sietää ihmisiä, jotka ovat kohdelleet veljen lapsia huonosti? Kyse on heidän huoltajista, ovat siitä lähtien kun veljeni kuoli sanoneet ääneen varsinkin yhdelle lapsista, että odottavat että muuttaa pois kotoa. Paljon muuta kamalaa ovat päästäneet suustaan matkan varrella,jonka sisältöä moni ei varmaan uskoisi. Nyt lapset ovat aikuisia ja oireilevat mm. tuntevat ettei heillä ole väliä. Lapset eivät myöskään halunneet muuttaa minun luo tai isovanhemmilleen, vaikka sitä ehdotettiin useaan otteeseen.
Nyt tulossa isot sukujuhlat mihin nämä loistokasvattajat ovat myös tulossa ja minä en haluaisi edes nähdä teitä. Tiedän että lasten takia pitäisi, mutta tuntuu että käyttäytymällä hyvin hyväksyn heidän käytöksensä?

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Et sä käyttäytymällä hyvin hyväksy mitään, vaan ainoastaan käyttäydyt hyvin. Ehkä asetat esimerkin ja luot standardin, jonka mukaan muidenkin pitäisi käyttäytyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mahtaisko siitä olla mitään hyötyä että et osallistu sukujuhliin joissa on nämäkin henkilöt vieraana? Osaisiko kukaan yhdistää asioita, vai ihmettelisivätkö juhlien järjestäjät ja muut että miksi et halunnut heidän kanssa juhlia? Olisiko kuitenkin parempi että selvittäisit ihan muussa yhteydessä näitä asioita? Suoraan näiden ihmisten kanssa jotka ovat väärin toimineet. Miksi lapset eivät halunneet muuttaa isovanhemmilleen tai sun luo jos kerran kärsivät? Onko nämä huoltajat lasten äiti ja hänen uusi miehensä?

Äija74

Siksi että lapset pelkäsivät äidin tekevän itsarin, eivät uskaltaneet jättää tätä. Tähän liittyy paljon muuta mitä kukaan jaksa lukea eikä varmaan kiinnosta, mutta totuus on tarua ihmeellisempää miten ns. "vanhemmat" voivat lapsiaan kohdella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla