Vierailija

Norjan malli käyttöön, min.6H/pv työtä.

  • ylös 1
  • alas 6

Kommentit (6)

Vierailija

Eikö samantien voisi palkata valtio työntekijöitä?
Eli pieni työmäärä joka vastaa sitä pientä palkkaa. Ei siis mikään orjatyö vaan rahaa vastaava. Siitä saisi normaalit edut.
Työpaikka ei saisi olla niin kaukana, että sinne on mahdoton mennä.

Se on orjatyön sallimista, että kaikenmaailman verukkeilla osa ihmisitä tekee minimaallisella summalla saman tai enemmän kuin toiset kunnon palkalla.
Sitä voi selitellä miten vaan, mutta orjatyötä se on ja ihmisten halventamista.

Nuorille erinlaisiin työpaikkoihin tutustuminen ja harjoittelu on siksi ok jotta voivat paremmin hahmottaa mikä ala heille sopii parhaiten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Siitä pitäisi sitten saada normaalikokoinen palkka, työterveydenhoito, eläkekertymä, ansiosidonnaista kertymä, lomarahat jne.

Ei ole ok, jos tuo on työtä pelkällä työkkärikorvauksella ilman työssäkäyvän etuja.

Vierailija

Sitten vaan kaikki firmat irtisanomaan työntekijät , kun kerran saatte työntekijät takaisin töihin ilmaiseksi siis työttömyyskorvauksella.Olipa taas mahtava ehdotus!Eikö mene jakeluun , että nämä ilmaistyöntekijät estävät firmoja palkkaamasta uusia työntekijöitä kerran niitä työttömiä on jonoksi asti!479

KalleKommunisti

Eikö kommunismissa tämä unelma ollut käytössä? Ammattiliitot kiellettiin, kaikki "töihin" valtiolle ja pieni eliitti kuori kerman päältä. Puheissa työ ja työläinen oli kuningas, käytännössä pidempää päivää ja pienempää palkkaa.
Jotenkin kuulostaa tutulta.

Vierailija

Esim. kuntouttavaan työhön voi joutua täusin terve ihminen. Se on 9 e + päiväraha. Samoin työkokeilut ja mitä kaikkia nimikkeitä onkaan näille orjatöille. Päivärahaa vasten töissäkäyminen vie hyvin nopeasti motivaation.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla