Vierailija

Mitä av-mammat (ja tänne jostain syystä eksyvät miehet) harrastaa. Mitä tahansa: urheilua, taidetta, kulttuuria. Miten olette päätyneet kyseisen harrastuksen pariin?
AP harrastaa juoksua. Aika tylsä laji, mutta tuo hyvän mielen, on halpaa ja kehittää kuntoa. Kertokaa!

  • ylös 2
  • alas 1

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
age is just a number

Jooga, kickboxing, peruskuntosali. Lukeminen, neulominen, koiran kanssa lenkkeily. Ruuanlaitto, luonto, kalastaminen, purjehtiminen, matkustelu. 

Näistä yhdessä miehen kanssa kaikki paitsi neulominen :) Tavatessamme tutustuttiin myös toistemme harrastuksiin ja tykästyttiin niin, että tehdään nykyään sekä "omia" että toisen. 

Vierailija

Laulan, kiipeilen, uin, juoksen, nyrkkeilen, riehun, tanssin, retkeilen, pyöräilen, kirjoitan päiväkirjaa, jahtaan hämähäkkejä...

Vierailija

Lähinnä Tinderin, Instagramin ja Tumblrin räläämistä. Nykyään harvoin Tinder-treffejä. Nukkumista.

Vierailija

Sängynpäällä makaamista pitkästyneenä ja lamaantuneena tylsyydestä. Lapsena minulla ei ollut mitään harrastuksia, olin kaiken vapaa-ajan vain kotona auttamassa vanhempia kotitöissä ja sisarusten hoidossa. Nyt koen olevani jo liian vanha aloittamaan mitään uutta nollatasolta.

Mies 22v

Vierailija

Ruoanlaittoa, kävelyä, hölkkää, hiihtoa, soutamista, autotallipuuhastelua, elokuvien katselua, sohvaoleilua (jsks), viininjuontia ja juustopöytää (jsks vknlppuisin), lumitöitä, korjaushommia, vaimon hellimistä ja hieromista, keskusteluja jne. jne.

Noh, mikä on harrastamista ja mikä ei, sen saa jokainen tykönänsä päättää.

Vierailija

Moottoripyöriä (4 kpl), soitan bändeissä, jooga, ruoanlaitto, elokuvat, kirjat, taidenäyttelyt, keikoilla käyn myös ja kesämökki löytyy.

Vierailija

kuuluisi kai täällä vastata (=valehdella) että laskettelua, ratsastusta, golfia

mutta oikeesti saunomista, maastopyöräilyä, uintia, mökkeilyä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla