Vierailija

vaikuttaa itsekin jo kyllästyneeltä, viime viikolla naureskeli ja vitsaili työttömistä ala-arvoiseen tyyliin (ja lakkoilijoista), nyt käyttää ihan ihmeellistä tyyliä kun haastattelee ihmisiä.. muistuttaa yhtä vanhaa psukiatriani jota en voinut sietää ja joka minua aina mollasi.
Tulee jotenkin tunne että sieltä kuplasta vaan laiskasti ja ylimielisesti jo lässyttää ihmisille joiden maailmoista ja ongelmista ei mitään tiedä, kun on kultalusikka suussa syntynyt.
Miksi toi edes on julkkis, purjehti joskus sata vuotta sitten, mitä muuta on saanut aikaan kuin ollut rahakas.

  • ylös 26
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

No se omistaa yhdessä venäläisten roisto-oligarkkien kanssa Jokerit-nimisen jääkiekkojoukkueen. Tuo joukkue on tähän mennessä tuottanut 50 miljoonaa tappiota. Oligarkit haluavat rahansa ja Hjallis alkaa pikku hiljaa seota.

  • ylös 20
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

https://www.is.fi/khl/art-2000005941154.html

"Tilikauden tappiot neljän kauden aikana ovat olleet 13,4, 15,4, 14,9 ja nyt 12,5 miljoonaa. Jokerit on toisin sanoen tahkonnut omistajilleen tappiota yli 56 miljoonaa euroa.

Kauppalehden mukaan yhtiön oma pääoma on peräti 50,1 miljoonaa euroa pakkasella, ja sitä on tuettu yli 40 miljoonan euron edestä pääomalainoilla."

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla