Laitatteko kanapalat kasviskeittoon raakana vai paistatteko ensin?
Olen joskus paistanut ensin ja mielestäni kanasta tuli kuivaa. Saattaa tosin olla, että paistoin liikaa.
Kommentit (15)
Kanaa ei laiteta kasviskeittoon.
Kanakeittoon laitan broileripalat kevyesti ruskistettuna TAI vaihtoehtoisesti keitän liemen raaasta (pakaste)kananlihasta luineen
Pitää paistaa tosi kuumalla muutama minuutti.
Ruskistan pinnan nopeasti pannulla, mutta läpikypsennän keitossa.
Kypsennän broilerin rintapalasta leikatut suikaleet ensin erikseen. Teen munanvalkuaisesta ja Maizenasta taikinan ja kastan broiskupalat siihen. Sitten nostan palat suolalla maustettuun veteen kiehahtamaan. Kypsytysaika on noin 2 minuuttia, siis todella vähän. Nämä palat lisään keittoon aivan loppuvaiheessa. Ne ovat täysin kypsiä mutta meheviä ja silkin pehmeitä.
En laita kanaa mihinkään keittoihin tai uunilaatikoihin koskaan raakana vaan kypsennän vähintään kevyesti ensin pannulla.
Keitän kananpaloja ensin keitinliemessä jonkun aikaa ja lisään sitten kasvikset.
Ei mammat tiedä, mitä on kana, ne sekottaa sen broileriin.
Kiitos kaikille!
Vierailija kirjoitti:
Ruskistan pinnan nopeasti pannulla, mutta läpikypsennän keitossa.
Heitän kattilaan ensin vähän rasvaa, broilerinpalat ja mausteet. Kypsennän hetken ja sen jälkeen lisään liemen ja muut jutut.
En ruskista. Se hidastaa ja lisää tiskiä. Opin thairavintolassa, että parempi laittaa raakana.
Tietysti ruskistan. Siitä tulee huomattavasti enemmän makua ja väriä keittoon. Kalpeat kanankappaleet harmaassa liemessä eivät herätä minussa minkäänlaista ruokahalua.
ööö...ei se oo sit enää kasviskeitto?