Ajattelin tehdä kaalilaatikkoa ja olisi yksi kysymys
Kommentit (6)
Kaalin raastaminen raastimella vie enemmän aikaa kuin kunnon veitsellä ohueksi leikkaaminen.
Kannattaa vetsellä suikaloida ainakin kaali. Parasta tulee, jos kaalit paistaa kevyesti pannulla ennen uunia.
Porkkanan voi halutessaan raastaa, mutta minä en raastaisi kaalia, sillä se menee ainakin minun makuuni liian pieneksi sutuksi. Ja aikaakin kaalin raastamiseen menee paljon enemmän, kuin veitsellä leikkaamiseen.
Eikös tapana ole keittää se kaali ensin, sen jälkeen on helppo paloitella tai suikaloida se.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa vetsellä suikaloida ainakin kaali. Parasta tulee, jos kaalit paistaa kevyesti pannulla ennen uunia.
Tämä on erittän makoisa vinkki ja lisäksi lyhentää paistoaikaa. Joskus paistettiin kaalilaatikko leivinuunissa monta tuntia vähemmällä lämmöllä kun ensin oli leivät paistettu.
Siis mikä onnistuu? Raastaminen vai ruoka?