Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ruoka-ainehuijauksia

Vierailija
25.12.2017 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
25.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisiko joku copy pastea uutisen? 😄 En näe juttua, ei ole tunnuksia

Vierailija
2/6 |
25.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voisiko joku copy pastea uutisen? 😄 En näe juttua, ei ole tunnuksia

Ei sinne mitään tunnuksia tartte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
25.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuli mieleen kerma. Nykyään on todella vaikea löytää oikeaa kermaa, jossa ei olisi mitään lisäainetta.  Mikähän siinä on vikana, kun kermavaahto "sulaa" eikä pysy ilman liivatetta enää vaahtona muutamaa tuntia pitempään?

Vierailija
4/6 |
25.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entäs pipari?

Vierailija
5/6 |
25.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko suomalaisissa tuotteissa olevan noin törkeää väärän aineen käyttöä. Mutta kyllä täälläkin alkuperän hämärryttämistä on. Ei kertota raaka-aineen alkuperää, kun se ei oikein kestä päivänvaloa.

Vierailija
6/6 |
26.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joopa - aikanaan kun ysärillä olin päiväkodissa töissä, niin yökkisruoan sai lapsille maistumaan väittämällä sen olevan esim Turtlesien-soppaa tmv. Eikös sekin ole tuoteväärennöstä, kun ei puhu lihakeitosta sen oikealla nimellä..???