Mestarikokit, mikä sinappi kinkun kastikkeseen?
Laitoin Auran sinappia eikä se liuennut sinne kunnolla, jäi pieniksi hitusiksi kastikkeseen. Mokasinko jotenkin vai kuuluuko tuo asiaan?
Kommentit (14)
ainahan nuo käyttävät jotain dijonia
Kiitos vastauksista! Sopiiko dijon myös sellaiseen kastikkeeseen johon tulee omenahilloa?
Tai siis omenasosetta, ei hilloa. Ap
Vierailija kirjoitti:
Tai siis omenasosetta, ei hilloa. Ap
sopii
Dijon on hyvä valinta, jos kastikkeeseen ei halua yhtään lisää makeutta. Jos taas haluat vain miedon sinapin maun, kokeile täysjyväsinappia. Mitään noita tuubisinappeja ei kannata kastikkeeseen laittaa, ne on grillimakkaraa varten korkeintaan.
Meillä on kinkun kastikkeena aina vain paistoliemi suurustettuna.Ei mitään kermoja, sinappeja, omenahilloja koska menee van huonompaan.
Dijon antaa makua ja liukenee hyvin (käy hyvin myös itsetehtyihin salaattikastikkeisiin).
Ok, kiitos! Jospa kokeilen tuolla Dijonilla. Täysjyväsinappia luulen että täältä lantsulta on turha etsiä.
Vierailija kirjoitti:
Meillä on kinkun kastikkeena aina vain paistoliemi suurustettuna.Ei mitään kermoja, sinappeja, omenahilloja koska menee van huonompaan.
Tätäkin voisi kyllä harkita. Ap
Vierailija kirjoitti:
Ok, kiitos! Jospa kokeilen tuolla Dijonilla. Täysjyväsinappia luulen että täältä lantsulta on turha etsiä.
Esim. Lidlissä on hyvää täysjyväsinappia. Tuskin se nyt niin harvinainen tuote on.
Kinkun kastikkeena paistoliemi sellaisenaan on parasta! Antaa sen hyytyä sen verran että rasva kovettuu pintaan, kuorii sen pois ja lämmittää liemen.
Ap on nyt päätymässä tuohon pelkän paistoliemen suurustamiseen....
Dijon.