Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mestarikokit, mikä sinappi kinkun kastikkeseen?

Vierailija
22.12.2017 |

Laitoin Auran sinappia eikä se liuennut sinne kunnolla, jäi pieniksi hitusiksi kastikkeseen. Mokasinko jotenkin vai kuuluuko tuo asiaan?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dijon.

Vierailija
2/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

ainahan nuo käyttävät jotain dijonia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dijon on parasta.

Vierailija
4/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista! Sopiiko dijon myös sellaiseen kastikkeeseen johon tulee omenahilloa?

Vierailija
5/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai siis omenasosetta, ei hilloa. Ap

Vierailija
6/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tai siis omenasosetta, ei hilloa. Ap

sopii

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dijon on hyvä valinta, jos kastikkeeseen ei halua yhtään lisää makeutta. Jos taas haluat vain miedon sinapin maun, kokeile täysjyväsinappia. Mitään noita tuubisinappeja ei kannata kastikkeeseen laittaa, ne on grillimakkaraa varten korkeintaan.

Vierailija
8/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on kinkun kastikkeena aina vain paistoliemi suurustettuna.Ei mitään kermoja, sinappeja, omenahilloja koska menee van huonompaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dijon antaa makua ja liukenee hyvin (käy hyvin myös itsetehtyihin salaattikastikkeisiin).

Vierailija
10/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, kiitos! Jospa kokeilen tuolla Dijonilla. Täysjyväsinappia luulen että täältä lantsulta on turha etsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä on kinkun kastikkeena aina vain paistoliemi suurustettuna.Ei mitään kermoja, sinappeja, omenahilloja koska menee van huonompaan.

Tätäkin voisi kyllä harkita. Ap

Vierailija
12/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ok, kiitos! Jospa kokeilen tuolla Dijonilla. Täysjyväsinappia luulen että täältä lantsulta on turha etsiä.

Esim. Lidlissä on hyvää täysjyväsinappia. Tuskin se nyt niin harvinainen tuote on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkun kastikkeena paistoliemi sellaisenaan on parasta! Antaa sen hyytyä sen verran että rasva kovettuu pintaan, kuorii sen pois ja lämmittää liemen.

Vierailija
14/14 |
22.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap on nyt päätymässä tuohon pelkän paistoliemen suurustamiseen....