Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Riisipuuro, kermaa ja voita,

Vierailija
13.12.2017 |

luin jostain nettitestistä, miten ihanaa riisipuuro, jossa edellämainittuja oli. Miten tällainen valmistetaan, lisätäänkö keitettäessä sekä kermaa, että voita? Olisko kellään reseptiä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyivit!!!

Vierailija
2/5 |
13.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennyksen loppuvaiheessa lisätään voita ja kermaa. Suola viimeiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä keitän riisipuuron punaiseen maitoon, voi siihen sekaan laittaa kermaakin. Kun puuro on valmis viimeistelen sen lisäämällä palan voita.

Vierailija
4/5 |
13.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkö sitä kermaa ja voita lisätä koka paikkaan. On ihan hyvää muutenkin kanelin ja sokerin kanssa.

Vierailija
5/5 |
13.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisipuuro on parempaa voisilmän kuin kanelisokerin kanssa syötynä.