Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Riisipuuro, kermaa ja voita,
13.12.2017 |
luin jostain nettitestistä, miten ihanaa riisipuuro, jossa edellämainittuja oli. Miten tällainen valmistetaan, lisätäänkö keitettäessä sekä kermaa, että voita? Olisko kellään reseptiä?
Kommentit (5)
Kypsennyksen loppuvaiheessa lisätään voita ja kermaa. Suola viimeiseksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä keitän riisipuuron punaiseen maitoon, voi siihen sekaan laittaa kermaakin. Kun puuro on valmis viimeistelen sen lisäämällä palan voita.
Pitääkö sitä kermaa ja voita lisätä koka paikkaan. On ihan hyvää muutenkin kanelin ja sokerin kanssa.
Riisipuuro on parempaa voisilmän kuin kanelisokerin kanssa syötynä.
Alue: Aihe vapaa
Hyivit!!!