Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko karjalaisia paikalla, miten tehdään aito munavoi?

Vierailija
08.12.2017 |

Montako minuuttia keitetään kananmunia? Mikä munien-voin suhde? Sekoitetaanko varovasti vai kunnolla? Maustetaanko?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Appuuva!

Vierailija
2/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaaha, palstalla on siis ainoastaan lappalaisia. En kyllä ihmettele, meno on sen mukaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

5 minuuttia muna suussa ja vatkaus. Huljuttele suussa munavoita ja levitä haluamasi herkun päälle.

Vierailija
4/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitetyt kananmunat muhennetaan ja sekoitetaan voihin, hieman suolaa mausteeksi.

Vierailija
5/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arjalaisia?

Vierailija
6/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi huoneenlämpöön pehmenemään. Kananmunia keitetään riittävästi. Munat pilkotaan voin sekaan ja sekoitetaan. Jotkut lisäävät vähän suolaa.

Suhteet vaihtelee aina tekijän mukaan. Itse laitan paljon kananmunaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyseessä ovat kai lähinnä omat mieltymykset. Itse pidän siitä, että munat ovat hieman löysiä ja munavoihin jää kunnon munanpalasia, liian hieno munavoi ei ole omaan makuuni. Munia pitää myös olla paljon, ettei munavoi ole liian voinen ja maistu liian rasvaiselta.

Vierailija
8/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voin tilalla kannattaa käyttää raejuustoa, tulee kevyttä eikä tuki suonia :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat hienostella, niin silppua persiljaa sekaan.

Sillai Karjalassakin tehdään.

Vierailija
10/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voin tilalla kannattaa käyttää raejuustoa, tulee kevyttä eikä tuki suonia :)

ÄLÄ IKINÄ nimitä raejuustomössöjä munavoiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voin tilalla kannattaa käyttää raejuustoa, tulee kevyttä eikä tuki suonia :)

Ei se kyllä munavoita ole. Mitä lie munajuustoa:)

Vierailija
12/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös ne joutunu lähteen sieltä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
08.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen nykyisin oivariiniin, ei ole niin tönkköä kuin voihin tehty ja tietty raejuustoa voi laittaa hiukan sekaan.

Terv. mummo Suistamolta

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme neljä