Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä laitat lohitahnaasi?

Vierailija
07.12.2017 |

Tein cremefraich-kermaviilipohjaisena ja oli hyvää, mutta jotenkin tykkäiain, että olisi hieman "täyteläisempää", pehmeämpää se maku...vai johtuikohan se pieni "pistävyys" sitruunasta...
Olisko smetana hyvä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vaahdottanut kermaa ja saanut sillä täyteläisyyttä

Vierailija
2/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesia, vaikka se rasvaista onkin. Ei vain parane syödä kovin usein eikä kovin paljoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hammastahnaa ja lohen paloja.

Vierailija
4/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuhannen silpuksi silputtua sipulia, tilliä, sitruunaa, mustapippuria, smetanaa ja kuohukermaa ja itse savustettua lohta.

Vierailija
5/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuhannen silpuksi silputtua sipulia, tilliä, sitruunaa, mustapippuria, smetanaa ja kuohukermaa ja itse savustettua lohta.

.

unohtui eli hiukka suolaa ja sokeria.

Vierailija
6/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin muuten ihan silpuksi käsiteltyä ruohosipulia ja tilliä, sopivat loistavasti. Ja hieman pippuria sekä sokeria. Täytynee kokeilla tilkkaa kermaa tai tehdä smetanaan ja...hmmm..

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herkkusuu kirjoitti:

Majoneesia, vaikka se rasvaista onkin. Ei vain parane syödä kovin usein eikä kovin paljoa.

Kerrotko, miksei voi syödä usein eikä kovin paljoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi