Mitä laitat lohitahnaasi?
Tein cremefraich-kermaviilipohjaisena ja oli hyvää, mutta jotenkin tykkäiain, että olisi hieman "täyteläisempää", pehmeämpää se maku...vai johtuikohan se pieni "pistävyys" sitruunasta...
Olisko smetana hyvä?
Kommentit (7)
Majoneesia, vaikka se rasvaista onkin. Ei vain parane syödä kovin usein eikä kovin paljoa.
Tuhannen silpuksi silputtua sipulia, tilliä, sitruunaa, mustapippuria, smetanaa ja kuohukermaa ja itse savustettua lohta.
Vierailija kirjoitti:
Tuhannen silpuksi silputtua sipulia, tilliä, sitruunaa, mustapippuria, smetanaa ja kuohukermaa ja itse savustettua lohta.
.
unohtui eli hiukka suolaa ja sokeria.
Laitoin muuten ihan silpuksi käsiteltyä ruohosipulia ja tilliä, sopivat loistavasti. Ja hieman pippuria sekä sokeria. Täytynee kokeilla tilkkaa kermaa tai tehdä smetanaan ja...hmmm..
Ap
Herkkusuu kirjoitti:
Majoneesia, vaikka se rasvaista onkin. Ei vain parane syödä kovin usein eikä kovin paljoa.
Kerrotko, miksei voi syödä usein eikä kovin paljoa.
Olen vaahdottanut kermaa ja saanut sillä täyteläisyyttä