En halua syödä ötököiden palasia, joten yritän jatkossa vältellä Fazerin leipomuksia
http://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201711232200553641_rh.shtml
Tiedän kyllä, että esimerkiksi viljan mukana hyönteisen jäämiä voi päätyä leipomuksiin joka tapauksessa. En silti näe mitään syytä, miksi oikein ehdoin tahdoin täytyy tunkea niitä saastaisia itikoita ruokaan. Syököön hyönteisiä ja hyönteisleipomoista ja -myyntipisteistä tulleita tuotteita se kuka tahtoo, itse etsin jotain muuta.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
No ei tuossa ole mitään järkeä, kun itsekin osaat todeta, että ötököitä siinä leipomuksessa on joka tapauksessa. Etenkin ötököiden ulostetta löytyy mukavasti jauhoista. Jos voi hyönteisen kakkaa syödä, niin kai siinä sivussa yksi raajakin menee.
Tuo on vähän sama kuin että miksi pyyhkiä perse kun ei siitä kuitenkaan saa kaikkia *****molekyylejä pois.
No ei ole yhtään sama. Jos et halua syödä hyönteisleipää niin älä osta hyönteisleipää. Ei niitä hyönteisiä käytetä Fazerin muihin tuotteisiin. Saman verran niissä muissa tuotteissa on hyönteisten jämiä kuin muidenkin leipomoiden tuotteissa, ja ne ei tule noista sirkkaleipiä varten vartavasten kasvatetuista sirkoista. Jonkinlainen periaatepäätöshän tuossa on kyseessä jota yrität rationalisoida, mutta eihän sun toki ole mikään pakko Fazerin tuotteita onneksi käyttää.
Olen samaa mieltä ketjun aloittajan kanssa. MIetin, miksei mediassa ole ollut esillä tietoa onko Fazerilla tuotannossa ihan oma linjastonsa näitä hyönteistuotteita varten, vai valmistetaanko niitä samalla linjastolla muiden tuotteiden kanssa. Tällöinhän pätee sama laki kuin mm. gluteenittomiin tuotteisiin, eli kaikissa tuotteissa tulisi kaiketi olla merkintä "saattaa sisältää jäämiä..." ??
Vierailija kirjoitti:
Tällöinhän pätee sama laki kuin mm. gluteenittomiin tuotteisiin, eli kaikissa tuotteissa tulisi kaiketi olla merkintä "saattaa sisältää jäämiä..." ??
IHAN kaikki leivät ja muut jauhoista tehdyt tuotteet, eivät vain SAATA sisältää vaan SISÄLTÄVÄT jäämiä hyönteisistä. Enjoy. :)
Vierailija kirjoitti:
Olen samaa mieltä ketjun aloittajan kanssa. MIetin, miksei mediassa ole ollut esillä tietoa onko Fazerilla tuotannossa ihan oma linjastonsa näitä hyönteistuotteita varten, vai valmistetaanko niitä samalla linjastolla muiden tuotteiden kanssa. Tällöinhän pätee sama laki kuin mm. gluteenittomiin tuotteisiin, eli kaikissa tuotteissa tulisi kaiketi olla merkintä "saattaa sisältää jäämiä..." ??
Kun ne lappaa niitä torakkalimppujaan tuoreosaston laatikoihin niin eiköhän siitä varise tuntosarvia ja siipiä ihan kaikkeen muuhunkin.
Mutta makuasioista ei sovi kiistellä.
Samalla tavoin kuin hämähäkkien pelkääminen on luontainen reaktio, on luonnollista tuntea inhoa kun näkee hyönteisiä ruuassaan. Se on ikiaikainen merkki siitä, että ruoka on pilaantunutta ja nyt vielä likaisten hyönteisten ja matojen saastuttamaa.
Vierailija kirjoitti:
Samalla tavoin kuin hämähäkkien pelkääminen on luontainen reaktio, on luonnollista tuntea inhoa kun näkee hyönteisiä ruuassaan. Se on ikiaikainen merkki siitä, että ruoka on pilaantunutta ja nyt vielä likaisten hyönteisten ja matojen saastuttamaa.
Tästähän tulisi vetävän runollinen myyntiteksti Fazerin mainoksiin
No ei tuossa ole mitään järkeä, kun itsekin osaat todeta, että ötököitä siinä leipomuksessa on joka tapauksessa. Etenkin ötököiden ulostetta löytyy mukavasti jauhoista. Jos voi hyönteisen kakkaa syödä, niin kai siinä sivussa yksi raajakin menee.