En halua makeita suolakurkkuja vaan SUOLAISIA
Kommentit (34)
Jos ostaa venäläistä suolakurkkua niin ei voi mennä pieleen.
Ostin juuri viipale kurkkua mausteliemessä. Purkin kyljessä lukee "Ilman lisättyä sokeria", mutta siinä on kuitenkin makeutusainetta, miksiköhän? ja tosi makeille maistuvat.
Tulee mielikuva kaupassa kurkkupurkkien edessä jalkaa polkevasta pissiksestä: "En HALUU!!!" 😝
Siis sieltä sammioista ne kurkut kannattaa valita irtomyynnistä, eikä ostaa purkeissa olevia.
Vierailija kirjoitti:
Ostin juuri viipale kurkkua mausteliemessä. Purkin kyljessä lukee "Ilman lisättyä sokeria", mutta siinä on kuitenkin makeutusainetta, miksiköhän? ja tosi makeille maistuvat.
Ei ne ollut suolakurkkuja.
Kokeile venäläistä suolakurkkua. Ainakin meidän Prismasta löytyy monelta eri valmistajalta.
Vierailija kirjoitti:
Ostin juuri viipale kurkkua mausteliemessä. Purkin kyljessä lukee "Ilman lisättyä sokeria", mutta siinä on kuitenkin makeutusainetta, miksiköhän? ja tosi makeille maistuvat.
No se on maustekurkkua, herkkukurkkua, etikkakurkkua, name it. Vain suolakurkut ovat sellaisia suolaisia.
Se, että noista ensinmainituista puhutaan suolakurkkuina, aiheuttaa muutakin väärinkäsitystä. Että ovat esim kiellettyjä vähäsuolaista ruokavaliota noudattaessa.
8/7 jatkaa: Venäläinen suolakurkku valmistetaan maitohappokäymisellä, eikä liemeen lisätä sokeria eikä yleensä etikkaakaan. Teen niitä välillä itsekin, mutta kaupasta saa nykyään myös aivan hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Ostin juuri viipale kurkkua mausteliemessä. Purkin kyljessä lukee "Ilman lisättyä sokeria", mutta siinä on kuitenkin makeutusainetta, miksiköhän? ja tosi makeille maistuvat.
Lue se tuoteseloste.
Ihmettelen, miksi suolakurkut ovat melkein puolet kalliimpia kuin maustekurkut? Ainakin niistä irto"sammioista" ostettaessa näin. Lasipurkista löytyy yksi ihan kohtuuhintainen joka on nimetty venäläiseksi suolakurkuksi.
Ääni täältäkin "venäläisille", maitohappokäymisellä kypsytetyille suolakurkuille. Venäläinen lainauksissa siksi, että voivat olla, ja usein ovatkin, kotimaisia tai puolalaisia tai vaikka venäjällä tuotettuja.
Joka kaupastahan noita saa purkitettuina tai vakuumissa. Irtokurkkutynnyreissä niitä on nykyään valitettavan harvoin.
Jos haluat niin miksi hitossa et hanki niitä?
Vierailija kirjoitti:
Ääni täältäkin "venäläisille", maitohappokäymisellä kypsytetyille suolakurkuille. Venäläinen lainauksissa siksi, että voivat olla, ja usein ovatkin, kotimaisia tai puolalaisia tai vaikka venäjällä tuotettuja.
Joka kaupastahan noita saa purkitettuina tai vakuumissa. Irtokurkkutynnyreissä niitä on nykyään valitettavan harvoin.
Jos haluat niin miksi hitossa et hanki niitä?
Mä olen ymmärtänyt, että sana venäläinen tulee niihin kurkkuihin tekotavan myötä (käytetään), eikä niinkään valmistusmaan tai tekijän myötä.
Vierailija kirjoitti:
Tulee mielikuva kaupassa kurkkupurkkien edessä jalkaa polkevasta pissiksestä: "En HALUU!!!" 😝
Siis sieltä sammioista ne kurkut kannattaa valita irtomyynnistä, eikä ostaa purkeissa olevia.
Paitsi että sammiokurkut ovat lähes sata varmasti makeita etikkakurkkuja. Vuosiin en ole ainakaan oman ja lähikaupunkien kaupoista löytänyt sammioituja suolakurkkuja. Siksi niitä on etsittävä valmiiksi pakattujen tuotteiden hyllyistä.
Joku valitti suolakurkun hinnoista. Kotimaiset ovat kalliita. Mutta esim. puolalaiset ja ukrainalaiset tölkissä ovat edullisempia kuin sammiokurkut.
Ap:lle vinkkinä. Lue tuoteselosteet ja valkkaa niitä, joissa lukee maitohappokäytetty. Eikä mainita etikkaa tai vastaavia säilytysaineita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ääni täältäkin "venäläisille", maitohappokäymisellä kypsytetyille suolakurkuille. Venäläinen lainauksissa siksi, että voivat olla, ja usein ovatkin, kotimaisia tai puolalaisia tai vaikka venäjällä tuotettuja.
Joka kaupastahan noita saa purkitettuina tai vakuumissa. Irtokurkkutynnyreissä niitä on nykyään valitettavan harvoin.
Jos haluat niin miksi hitossa et hanki niitä?
Mä olen ymmärtänyt, että sana venäläinen tulee niihin kurkkuihin tekotavan myötä (käytetään), eikä niinkään valmistusmaan tai tekijän myötä.
Siksihän tuossa lainaamassasi tekstissä venäläinen olikin lainausten sisässä ja kerrottiin muita tuottajamaita. Näin minä ymmärsin sen.
Myrttisen on ihan ylivoimaisia. Mutta kalliita ne on!
Siis jos haluaa suolakurkkuja ja niin miksei osta niitä vaan jotain mauste etikka paskaa (yhdyssanavirhe). Ai niin kun ei saa Lidlistä.
mulla on suolakurkku housuissa, kelpaisiko?
Amerikkalaiset makeat on parempia.
Vierailija kirjoitti:
Tulee mielikuva kaupassa kurkkupurkkien edessä jalkaa polkevasta pissiksestä: "En HALUU!!!" 😝
Siis sieltä sammioista ne kurkut kannattaa valita irtomyynnistä, eikä ostaa purkeissa olevia.
Ei kaikissa kaupoissa ole irtomyynnissä suolakurkkuja. Sitäpaitsi ne sammiot ja ottimet ovat joskus niin epäsiistin näköisiä, ettei tulisi mieleenkään koskea niihin .
Sitten ostat suolakurkkuja, et esim.etikka- tai maustekurkkuja.
Myrttiset on hyviä.