Mitä syötte töissä?
Syöttekö työpaikan yhteydessä tai lähellä olevassa lounasruokalassa, käyttekö kaupungilla/kotona syömässä, syöttekö omia eväitä, leipää, mikroruokaa, ruuantähteitä... jne.
Jos haluat, kerro myös minkälaista työtä teet.
Kommentit (16)
Olen opettaja lukiossa. Käyn syömässä koulun lähellä olevassa lounasravintolassa. Todella hyvät ruoat, runsaat salaatit, tuoreet leivät ja myös jälkkäriä. Maksaa vaain 1,80€ enemmän kuin koulun ruokalan ruoka. Ei oo vaikea valita kummassa käy!
Syön arkisin eväänä kasviskeiton tai kahvilan salaattibaarista. Välipalaksi syön vähän pähkinöitä ja ehkä mehua. En halua syödä töissä kuin ihan pikaisesti ja yksin, en kestä sitä meteliä ja epäsiisteyttä. Kotona on kivempi syödä sitten se pääateria vastavalmistettuna ja hitaasti. Illalla syön pikku iltapalan. Teen vuorotyötä, joten aterioitten järjestys vaihtelee. Iltavuoroon en usein ota mitään eväitä.
Hyvin vähän mitään. Mulla on työpaikan jääkaapissa kerma- tai täysmaitopurkki ja voipaketti. Pukukaapissa lisäksi manteleita pussillinen. Tauoilla otan kahvia ja sekoitan siihen voita ja tilkan kermaa tai maitoa. Kotona sitten varsinainen ruoka. Jos joudun jäämään ylitöihin, niin ne mantelit voinokareella toimivat oikein hyvin nälän siirtäjinä siihen asti, että vihdoin pääsee kotiin varsinaisesti kokkaamaan.
Syön sitä mitä työpaikan lounasravintolassa on ruokana. Kahvitauolla jotain pientä kahvin kanssa. Hedelmiä, jugurttia, rahkaa, riisipiirakoita, croissantteja+ juustoa tms on helppo tuoda alkuviikosta jääkaappiin ja syödä tauolla sen mukaan mitä tekee mieli, tai sit juo vaan kahvin.
Riippuu vähän työvuorosta. Jos on aamuvuoro, syön aamupalan siinä kuuden maissa ja sitten töissä en välttämättä mitään tai jonkun pienen välipalan (tyyliin banaani tai vastaava) ja sitten kotona noin kolmen maissa sitten lämpimän aterian. Iltavuoroon mennessä syön yleensä tukevasti ennen töihin lähtöä ja sitten noin vuoron keskivaiheilla jotain pientä (vähän vaikea määritellä, enemmän kuin banaani mutta vähemmän kuin ihan oikea ateria) ja sitten kotiin päästyäni ihan kunnon iltapala. Ja kaupassa olen töissä.
Yleensä edellisen päivän päivällisen jämät tai niistä tehdyn salaatin (esim. Kanasalaatti...), silloin tällöin lounasravintolassa. Jos eväät unohtuu kotiin niin ostan valmiin salaatin kaupasta.
Omat eväät aina. Täysrasvaista luonnonjogurttia n 2 dl, chiasiemeniä 1rkl ja marjoja sekaan lounaaksi. Lisäksi 2 hedelmää aamu- ja iltapäivävälipaloiksi.
Meillä syödään TODELLA tuhdisti iltaisin, pakko nipistää kaloreista :D
Teen kotona sen verran ruokaa että sitä riittää töihinkin. Jos jostain syystä ruokaa ei jää yli niin jotain peruseineksiä. Työpaikkaruokailua ei ole ja lähellä olevat ruokapaikat ovat grillejä niin eipä niissäkään ole tullut käytyä kuin neljän vuoden aikana kerran.
Sairaanhoitaja, 3-vuorotyö. En syö missään vuorossa mitään, koska en kehtaa syödä ihmisten seurassa. Elimistö tottunut, en kärsi nälästä töissä.
Marjasmoothie tms., käytän siihen marjoja, vihermehun valmistuksessa muodostunutta kuitua, hamppuproteiinijauhetta, avokadoa, makeutukseen kuivattua hedelmää, tyrni- ja raakakaakaojauhetta.
Tuoreita kasviksia, kuten idätettyjä linssejä, kaalia, porkkanaa, paprikaa, varsiselleriä, tomaattia, villirucolaa ja auringonkukanversoja.
Proteiinin lähteenä manteleita, siemeniä tai pähkinöitä.
Joskus jotain raakaa keittoa.
Työskentelen kokkina.
Vierailija kirjoitti:
Sairaanhoitaja, 3-vuorotyö. En syö missään vuorossa mitään, koska en kehtaa syödä ihmisten seurassa. Elimistö tottunut, en kärsi nälästä töissä.
Miten ruokahalusi talttuu, kun pääset kotiin ja syömään?
En ehdi joka päivä ruokatauolle ja kotona tuntuu joskus, etten tule mistään kylläiseksi 😟
Up