Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tässä teille taivaallisen hyvä parsakaali ruoka!

Vierailija
09.11.2017 |

Tuoretta parsakaalia
Punasipulia
Suolaa, mustapippuria (ihan mitä mausteita vaan haluaa käyttää)
Chilikastiketta, vahvaa tai mietoa, makunsa mukaan
Rypsi tai oliiviöljyä

Pellille leivinpaperin päälle paloitellut parsakaalit, myös varsi suikaloidaan ja pellille sekin. Sekaan punasipulia suikaleina tai lohkoina. Loraus rypsi tai oliiviöljyä, sekä mausteita ja (reippaasti) chilikastiketta. Sekoitetaan kaikki sekaisin ja uuniin keskitasolle 200 asteeseen noin 30min.

Ihanaa !!

Löytyy myös netistä nimellä paahdettu parsakaali.

Kommentit (45)

Vierailija
1/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika yksipuolista mättöä. Veristä lihakin pitää olla.

Vierailija
2/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öö... onko kasvisten paahtaminen uunissa ap:lle jotenkin uutta? Chilikastike sitäpaitsi pilaa koko setin. Hyvälaatuiset ja maukkaat kasvikset eivät moisia kaipaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chilikastike pois ja tilalle aurajuustomurua, miten ois?

Vierailija
4/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika yksipuolista mättöä. Veristä lihakin pitää olla.

Tästä tyypillisemmäksi ei av-palstan kommentti enää helposti tule.

Vierailija
5/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahtaminen on monille kasviksille erinomainen valmistustapa. Vesi lähtee, maku ja rakenne jäävät.

Vierailija
6/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaali pois ja tilalle lihaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen aina keitin kasvikset, tuli kauhean vetisiä, pahanmakuisia liruja. Uunissa tulee maukkaampaa :)

Vierailija
8/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos ohjeesta, kokeilen huomenna!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/45 |
09.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää on!

Vierailija
10/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko ootte kokeilleet, anyone?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko ootte kokeilleet, anyone?

Vierailija
12/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaali ja punasipuli eivät sovi mitenkään yhteen, lisäksi parsakaalin varsi on tikkumaista. Tuo sotku ei maistu millekän muulle kuin chilikastikkeelle, senkin lisääminen uuniin menevään ruokaan älytöntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaalipohjainen ruoka ei ole hyvää. Jokainen lapsi, joka on yrittänyt syöttää sitä koiralle (vanhemmilta salaa tietenkin) tietää että edes koirat (moni nistä syö mitä vain 😏) eivät syö parsakaalia...

Vierailija
14/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos ohjeesta, kokeilen huomenna!

Lemuaa niin pahalle että jo ajatus siitä oksettaa 🤢

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapsellisia nää yööks-kommentit. Kuten kaikki tiedämme, ruokajutut ovat makuasioita. Jos ei pidä jostain ruoka-aineesta, on typerää kommentoida ollenkaan. Joku tykkää, toinen ei.

Vierailija
16/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Parsakaalipohjainen ruoka ei ole hyvää. Jokainen lapsi, joka on yrittänyt syöttää sitä koiralle (vanhemmilta salaa tietenkin) tietää että edes koirat (moni nistä syö mitä vain 😏) eivät syö parsakaalia...

Noutajat kyllä syövät. :) Omani nuoleskelee sitruunaakin tyytyväisenä, jos saa jostain syystä tilaisuuden.

Parsakaali on hyvää. Yksi parhaista vihanneksista. Itsekin tykkään paahtaa vihanneksia. Ruusukaalista tulee myös hyvää. Suolaa, pippuria, vähän etikkaa, öljyä ja chiliä niin hemmetin hyvää tulee. Porkkanatkin on noin ihan parhaita. Melkein kaikki on.

Vierailija
17/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse vain paahdan öljyn ja suolan kera uunissa. Dippaan kermaviiliin.

Vierailija
18/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaali on hyvää ihan miten hyvänsä laitettuna. Onneksi lapsetkin tykkäävät.

Vierailija
19/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaali on kyllä hyvää, mutta enpä tiedä tuosta chilikastikkeesta. Minä teen parsakaalin usein niin, että wokkaan sen öljyssä pähkinöiden kanssa ja ripotan lopuksi päälle hivenen mustapippuria ja ehkä vähän valkosipulijauhetta. Toinen käyttämäni "resepti" on kevyesti höyritetty parsakaali voisulan kanssa ja kolmas parsakaaligratiini, jossa höyrytetty parsakaali peitetään vuokaan bechamel-kastikkeen ja valkuaisvaahdon seoksella, kuorrutetaan juustoraasteella ja uunitetaan hetki.

Vierailija
20/45 |
10.11.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä setti, jos aikoo kaasuttaa miehensä hengiltä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan kahdeksan