Kumpi on parempaa suklaata, Marapuu vai Vatzeri?
Kommentit (14)
Ei kumpikaan, mutta jos on pakko valita niin Fazer. Marabou on ihan yäk yäk.
Fatseri on parempi koska lihomisesta varoitetaan jo nimessä.
Mä tykkään kyllä molemmista mutta marabou (varsinkin daim) vie kyllä voiton.
[Kaupallinen yhteistyö] unohtui tuosta rupriikista.
Vatserin raaka-aineet huonontuneet niin että jopa marapuu pesee kohta mennen tullen.
Fazer. Maraboun suklaa on liian makeaa ja koostumukseltaan rasvaista, sellaista joka jättää kalvon kitalakeen.
Fazer tekee maailman parasta suklaata, parempaa kuin belgialaiset ja sveitsiläiset suklaat.
Sana kirjoitti:
Fazer. Maraboun suklaa on liian makeaa ja koostumukseltaan rasvaista, sellaista joka jättää kalvon kitalakeen.
Fazer tekee maailman parasta suklaata, parempaa kuin belgialaiset ja sveitsiläiset suklaat.
Fazerin sininen on kuivaa ja ankeaa. Toisaalta Fazerin leivontasuklaa on hyvää, siis ihan sellaisenaan.
Fazerin sinisen voittanutta ei ole👍