Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi on parempaa suklaata, Marapuu vai Vatzeri?

Vierailija
28.10.2017 |

Kummasta tykkäätte?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin sinisen voittanutta ei ole👍

Vierailija
2/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kumpikaan, mutta jos on pakko valita niin Fazer. Marabou on ihan yäk yäk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milka

Vierailija
4/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välillä Mara, välillä Vasu.

Vierailija
5/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porvoolaista sen olla pitää!!

Vierailija
6/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fatseri on parempi koska lihomisesta varoitetaan jo nimessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään kyllä molemmista mutta marabou (varsinkin daim) vie kyllä voiton.

Vierailija
8/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

[Kaupallinen yhteistyö] unohtui tuosta rupriikista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatserin raaka-aineet huonontuneet niin että jopa marapuu pesee kohta mennen tullen.

Vierailija
10/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazer. Maraboun suklaa on liian makeaa ja koostumukseltaan rasvaista, sellaista joka jättää kalvon kitalakeen.

Fazer tekee maailman parasta suklaata, parempaa kuin belgialaiset ja sveitsiläiset suklaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Panta.

Vierailija
12/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sana kirjoitti:

Fazer. Maraboun suklaa on liian makeaa ja koostumukseltaan rasvaista, sellaista joka jättää kalvon kitalakeen.

Fazer tekee maailman parasta suklaata, parempaa kuin belgialaiset ja sveitsiläiset suklaat.

Fazerin sininen on kuivaa ja ankeaa. Toisaalta Fazerin leivontasuklaa on hyvää, siis ihan sellaisenaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mara.

Vierailija
14/14 |
28.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Panta on parasta