Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teet lämpimän juustovoileivän?

Vierailija
24.10.2017 |

Kerro reseptisi?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
24.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan ketsuppia tai mutti tomaattimurskaa. Sitten tonnikalaa, katkarapua, fetaa, ananasta tai tomaattia ja voimakasta juustoa, esim mustaleimaa. Pitsamaustetta.

Itse tykkään laittaa nuo ruisleivän päälle.

Joskus laitan ranskanleipää ja päälle iso kasa juustoa ja mikroon 😁 Ei siis muuta kun tuo leipä ja juusto.

Vierailija
2/5 |
24.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahtoleipä, kinkkua, tomaattia, mahdollisesti tonnikalaa tai muuta kalaa esim. savulohta, oreganoa, juustoa, toinen paahtoleipä. Koko hoito leipägrilliin sen verran että juusto sulaa ja tulee vähän rapea pinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
24.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän voita, ehkä ketsuppia, kinkkua, tomaattia ja pari siivua juustoa. Mikroon kunnes juusto sulaa.

Vierailija
4/5 |
24.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytteet miten milloinkin, mutta kuorrutan juustoraasteella, johon on rikottu 1 kansmuna sekaan.

Vierailija
5/5 |
24.10.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Semmoinen pitkulainen tyynynmallinen, vaalea leipä, jonka puolikkaalle sipaisu voita, silputtu valkosipulin kynsi ja runsaasti juustoa siivuina tai raasteena. Oltermannia tai vastaavaa mietoa juustoa.

Juuston päälle voi sirottaa hiukan punaista maustetta, paprika on hyvä.

Uunissa sen aikaa, että juusto sulaa valuvaksi.