Miten teet lämpimän juustovoileivän?
Kommentit (5)
Paahtoleipä, kinkkua, tomaattia, mahdollisesti tonnikalaa tai muuta kalaa esim. savulohta, oreganoa, juustoa, toinen paahtoleipä. Koko hoito leipägrilliin sen verran että juusto sulaa ja tulee vähän rapea pinta.
Vähän voita, ehkä ketsuppia, kinkkua, tomaattia ja pari siivua juustoa. Mikroon kunnes juusto sulaa.
Täytteet miten milloinkin, mutta kuorrutan juustoraasteella, johon on rikottu 1 kansmuna sekaan.
Semmoinen pitkulainen tyynynmallinen, vaalea leipä, jonka puolikkaalle sipaisu voita, silputtu valkosipulin kynsi ja runsaasti juustoa siivuina tai raasteena. Oltermannia tai vastaavaa mietoa juustoa.
Juuston päälle voi sirottaa hiukan punaista maustetta, paprika on hyvä.
Uunissa sen aikaa, että juusto sulaa valuvaksi.
Laitan ketsuppia tai mutti tomaattimurskaa. Sitten tonnikalaa, katkarapua, fetaa, ananasta tai tomaattia ja voimakasta juustoa, esim mustaleimaa. Pitsamaustetta.
Itse tykkään laittaa nuo ruisleivän päälle.
Joskus laitan ranskanleipää ja päälle iso kasa juustoa ja mikroon 😁 Ei siis muuta kun tuo leipä ja juusto.