Voisitko syödä hyönteisiä?
Minä voisin hyvinkin syödä vaikka muurahaisia, jauhomatoja, joitakin koppakuoriaisia, heinäsirkkoja ja vaikka kastematoja siten, että ne pistettäisiin johonkin, missä ne tyhjentäisivät suolistonsa kakasta, sitten ne jollain tapaa puhdistettaisiin mahdollisista bakteereista tms., tapettaisiin ja kuivattaisiin nopeasti ja niistä tehdystä jauheesta saisi varmasti hyvää jauhelihan korviketta vaikka lihamureketaikinaan. Se olisi varmasti pitkään säilyvää, halpaa ja paljon proteiinia sisältävää jauhelihan korviketta. Ihmettelen, että miksi täällä suomessa ei pahemmin hyönteisiä syödä, sillä oikein kasvatettuna ja tuotettuna niistä saisi varmasti halpaa proteiinia ruokavalioon, jolloin ei tarvitsisi tuottaa niin paljon vaikka sianlihaa, naudanlihaa tai vaikka broileria.