Mokkapalat ovat todella hyviä, mutta miksi niihin pitää tulla niin älytön määrä sokeria?
Taikinaan 5dl ja kuorrutukseen paketillinen tomusokeria. 😳
Kyllä hampaat ja elimistö tykkää. 👍🏼
Kommentit (10)
No voit kai sä koittaa terveysversion vääntää, mutta ei siitä sama tule mihin on tottunut.
Häh? Millainen jättisatsi tosta tulee?
Mä teen ohjeella, jossa taikinaan tulee 3 dl sokeria ja kuorrutukseen 2 dl tomusokeria.
Ennen tein kuorruteohjeella jossa käytettiin 250 g tomusokeria (=1/2 pakettia), mutta siitä tuli aina liian löyssää, mittasuhteet jotenkin oudot, puolet valui sinne reunoille ja siltikin kuorrutetta oli paljon. Sit kokeilin tolla toisella ja siitä tulee hyvää.
Mutta sikshän ne on hyviä, että ne on niin sokerisia.
Käytä ihmeessä vähemmän.
Henkkoht en tykkää mokkapaloista, vaikka jumalaton läski olenkin. Ylimakea, ei kiitos.
Vierailija kirjoitti:
No voit kai sä koittaa terveysversion vääntää, mutta ei siitä sama tule mihin on tottunut.
No ei todellakaan tuu. Oikeessa oot. Puolitin kerran kuorrutukseen tulevan sokerimäärän niin eihän siitä mitään tullut. Ihan löysä kuorrutus tuli joka valui joka paikkaan. Ap
Hyvänen aika ihmiset, reseptit eivät ole pilkuntarkkoja ohjeita!! Jos on liian makeaa niin laita vähemmän sokeria!!
Vierailija kirjoitti:
Häh? Millainen jättisatsi tosta tulee?
Mä teen ohjeella, jossa taikinaan tulee 3 dl sokeria ja kuorrutukseen 2 dl tomusokeria.
Ennen tein kuorruteohjeella jossa käytettiin 250 g tomusokeria (=1/2 pakettia), mutta siitä tuli aina liian löyssää, mittasuhteet jotenkin oudot, puolet valui sinne reunoille ja siltikin kuorrutetta oli paljon. Sit kokeilin tolla toisella ja siitä tulee hyvää.
Mutta sikshän ne on hyviä, että ne on niin sokerisia.
No pellillinen tulee ja paksuja paloja. Nam! Ap
Se maku perustuu juuri sokeriin, siksi. Teeppä vähemmällä ja tule sitten kertomaan maistuiko samalta.
Tämän tyylisellä ohjeella teen yleensä mokkapalat, mutta en ihan noin paljon laita sokeria. Ap
Siksi se onkin hyvää. Paljon sokeria.