"Hyvät rasvat" ja "huonot rasvat"
Näistähän keskustellaan. Huvittavaa keskusteluissa on aina, että asiasta ei ole suurimmalla osalla mitään tietoa. Mielipiteitä kyllä on.
Kommentit (4)
Aito voi on hyvää rasvaa,margariini pahaa.
Sitten on vielä oivariini siinä välissä.
Vierailija kirjoitti:
Se keneltä kysyy niin antaa oman mielen mukaisen vastauksen. Oma mielipiteeni on, että voi, kookosrasvaja kasviöljyt on hyviä. Kaikki keinotekoinen, kovetettu kasvirasva on pahasta.
Joo, en kyllä kookosrasvaa pitäisi hyvänä, kookosöljy sen sijaan on parasta mahdollista rasvaa.
No ne hyvät rasvat eli pehmeät luonnolliset kasvirasvat ovat terveellisiä, joista saa hyviä rasvahappoja sekä HDL kolesterolia joka vie LDL kolesterolia pois suonista.
Rasvaa pitää syödä mutta ei liikaa ja niitä kovia rasvoja tulee välttää mutta ei kuitenkaan poistaa ruokavaliosta.
Itse vain mietin että onko kalan rasva kovaa rasvaa? Sitähän suositellaan syötäväksi eli meneekö se niin että suosikaa pehmeitä rasvoja mutta kovia ei sinänsä kannata jättää kokonaan pois? Korjatkaa jos olen väärässä.
Se keneltä kysyy niin antaa oman mielen mukaisen vastauksen. Oma mielipiteeni on, että voi, kookosrasvaja kasviöljyt on hyviä. Kaikki keinotekoinen, kovetettu kasvirasva on pahasta.