Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

"Hyvät rasvat" ja "huonot rasvat"

Vierailija
09.09.2017 |

Näistähän keskustellaan. Huvittavaa keskusteluissa on aina, että asiasta ei ole suurimmalla osalla mitään tietoa. Mielipiteitä kyllä on.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se keneltä kysyy niin antaa oman mielen mukaisen vastauksen. Oma mielipiteeni on, että voi, kookosrasvaja kasviöljyt on hyviä. Kaikki keinotekoinen, kovetettu kasvirasva on pahasta.

Vierailija
2/4 |
09.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito voi on hyvää rasvaa,margariini pahaa.

Sitten on vielä oivariini siinä välissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se keneltä kysyy niin antaa oman mielen mukaisen vastauksen. Oma mielipiteeni on, että voi, kookosrasvaja kasviöljyt on hyviä. Kaikki keinotekoinen, kovetettu kasvirasva on pahasta.

Joo, en kyllä kookosrasvaa pitäisi hyvänä, kookosöljy sen sijaan on parasta mahdollista rasvaa.

Vierailija
4/4 |
09.09.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ne hyvät rasvat eli pehmeät luonnolliset kasvirasvat ovat terveellisiä, joista saa hyviä rasvahappoja sekä HDL kolesterolia joka vie LDL kolesterolia pois suonista.

Rasvaa pitää syödä mutta ei liikaa ja niitä kovia rasvoja tulee välttää mutta ei kuitenkaan poistaa ruokavaliosta.

Itse vain mietin että onko kalan rasva kovaa rasvaa? Sitähän suositellaan syötäväksi eli meneekö se niin että suosikaa pehmeitä rasvoja mutta kovia ei sinänsä kannata jättää kokonaan pois? Korjatkaa jos olen väärässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi yhdeksän