Vierailija

Insinööriopinnnot alkoivat juuri, ja käväsin tekniikan juhlissa eilisiltana. Ensimmäiset päivät hypetettiin näitä juhlia, ja väkeä oli törkeän paljon, mutta en vaan tiedä mitä piti tehdä. Keskusteluja ei pystynyt ylläpitämään liian kovan musiikin yli, ja jos pystyi keskustelukumppanit eivät pystyneet muodostamaan kokonaisia lauseita. En juo alkoholia, koska vanhempani antoivat hirveän kuvan sen käytöstä. Kertokaa joku, miten toimia. Korkeakoulussa vaikuttaa olevan juhlian lähes viikottain, ja olisi mukava mennä edes pariin joskus. Luultavasti nuo lanit ja lautapeli-illat ovat parempaa.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jätä väliin useimmat, jos et viihdy noissa tilaisuuksissa. Ei se siitä miksikiään muutu, vaikka joisit. Missään tapauksessa tuollaiset tilaisuudet eivät ole syy aloittaa juominen.

Vierailija

Voit olla sosiaalinen ja tutustua muihin juhlijoihin. Hauskanpitämiseen ei tarvita alkoholia. On omasta asenteesta kiinni, osaako nauttia illasta, viihtyä ja rennosti keskustella ihmisten kanssa.  Relaa ja heitä juhlatunnelma-vaihde päälle. Hymyile!  :)

Vierailija

Itse en alkoholista piittaa, koska se alkaa vain väsyttää. Ei humalaisten örinääkään kauan jaksa selvinpäin. Joskus olen ravintolassa pyytänyt energiajuoman siiderilasiin. Ei leimaudu ryppyotsaiseksi ja kofeiinin piristämänä viihtyy vähän aikaa paikalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla