Jos kahviin pitää lisätä maitoa, se on alunperinkin pahaa
Hyvään kahviin ei voi lisätä kahvia, sillä se on keitetty hyvin tarkkaan maistumaan sellaisenaan. Maito välittömästi laimentaa kahvia, jolloin siitä tulee liian laihaa. Hyvä kahvi myöskään ei ole kitkerää, joten kahvi vie siitä kaiken maun pois.
Kommentit (6)
Kahviin täytyy kaataa maitoa ja lisätä sokeria koska muuten se maistuisi ihan kahvilta.
Niin tai sitten vatsa ei kestä mustaa kahvia. Joillain ei oikeasti kestä, kuten minulla. Maun puolesta kyllä menisi.
Aloittajallla meni nyt pahasti kahvit ja maidot sekaisin, mutta minusta maito tuo kahviin mukavaa pyöreyttä, se sopii siihen. Aloittajan pointti voi olla ihan totta, mutta minulla ei ola rahaa niin kalliisiin laittteisiin joilla saisin täydellistä kahvia. Vai onnistuuko se ihan tavallisella suodatinkoneella, tai mutteripannulla, kunhan jauhaa pavut itse ja mittaa määrät oikein?
Minä vietän päivittäin Odinin pitoja ja juon kermaa kermakastikkeella.
Juu. Minä en voi juoda kahvia ilman kahvia, vaikka kuinka olen yrittänyt kahvitella kahvittomalla kahvilla.