lihan sulatus ja uudelleenpakastus
Olen tässä ajatellut tarjota kissoille pääasiassa raakaravintoa. Ajatuksena on tehdä lihamössöä nauhasta/kanasta, johon lisään tarvittavat vitamiinit ennen pakastusta. Taloudellisesti halvinta olisi hankkia eläinkaupasta pakastepötköjä (1,59€/500g). Nämä kuitenkin ehtisivät sulaa pilkonta- ja sekoitusprosessin aikana. Paljon puhutaankin, ettei sulanutta lihaa saa uudelleenpakastaa. Että mietinkin uskaltaako tuota kertaalleen sulanutta lihaa kissoille enää antaa? Lihan laatuhan tuossa kärsii, mutta kuinka paljon tarkalleen? Sitkeämpää siitä ilmeisesti tulee veden haihtuessa, mutta ajattelin mössöön lisätä kananmunaa sekä reilusti vettä kostukkeeksi ennen pakastusta. Entäs bakteerien itäminen? Kissoilla on kyllä erittäin vahvat vatsat, mutta meneekö tässä prosessissa muodostuneet itiöt jo liian ärhäköiksi?
Vinkkejä muista ruokintatavoista otetaan myös vastaan (: