Lue keskustelun säännöt.
Ravintolaihmiset, kertokaa asioita keittiön puolelta joita ei saisi sanoa
28.07.2017 |
Silläkin uhalla että ruokahalu menee, ollaanhan tässä anonyymisti liikenteessä.
Kommentit (2)
Hintakilpailu on nykyään niin kovaa, että kaikki mikä venyttäen voidaan käyttää 2-4 kertaan uusiksi, käytetään.
Pienissä 2-3 hengen ravintoloissa on todellakin kokin/omistajan etiikasta kiinni käytetäänkö jopa lautasille jääneitä seuraavana päivänä salaattipöydässä.
Ja voimakas currymauste... se peittää alleen vaikka mitä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos jokin tippuu lattialle, se useimmiten noukitaan sieltä takaisin lautaselle. Tietysti mahdolliset näkyvät roskat otetaan pois. Valittavat inhokkiasiakkaat saattavat saada välillä jotain ikävää "extraa" annoksiinsa. Yritäpä kieltää kokilta moinen, niin "mitään ei ole tapahtunut".