Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä eroa on kuohukermalla ja vispikermalla?

Vierailija
25.07.2017 |

Niin?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on käsitelty eri tavalla? Kuohukerma vaahdottuu äkkiä, mutta vispikerma ei. 

Vierailija
2/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toista ei saa käyttää kuumiin, lisätään vain ihan ruuan ollessa valmis. Muistaakseni vispikerma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ne on käsitelty eri tavalla? Kuohukerma vaahdottuu äkkiä, mutta vispikerma ei. 

Muistin että se oli päinvastoin.

Vierailija
4/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispikermasta tehty vaahto on kestävämpää.

Vierailija
5/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää tietoa saa av-palstalta.

Vierailija
6/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukerma on vähemmän käsiteltyä. Käytä siis aina kuohukermaa - älä koskaan vispikermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

vispikerma ainakin maistuu kauhealle jossain kastikkeen joukossa, sitä vain jälkkäreihin.

Vierailija
8/8 |
25.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä ajassa olisit jo vähintäänkin kymmenen kertaa ehtinyt tämänkin askarruttavan faktan googlettaa 😂👍