Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mansikkakakku

Vierailija
21.07.2017 |

Teen mansikkakakun ja laitan kakun pinnalle mansikoita ja päälle hyytelösokeria. Syömme kakun huomenna, voiko mansikat laittaa jo tänään kakun päälle vai meneekö marja ja kiille huonon näköisiksi? Kiitos avusta.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreet mansikat pysyvät hyvänä kiilteen alla.

Vierailija
2/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Aamulla on muutakin touhua ennen vieraiden tuloa, joten teen kakun valmiiksi jo tänään.

-Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä pilaa hyviä tuoreita mansikoita kiilteellä! Iha turhaa.

Vierailija
4/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi laittaa jo tänään. Jos pursotat reunoille kermaa, kannattaa se jättää huomiseksi.

Vierailija
5/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä laita sitä kiillettä, maistuu pahalta.

Vierailija
6/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi laittaa jo tänään. Jos pursotat reunoille kermaa, kannattaa se jättää huomiseksi.

Kun kermavaahtoon sotkee hiukan maitorahkaa, niin se pysyy pitkään hyvänä.

Itse en käytä koskaan pelkkää kermavaahtoa.

Ja pinnoitteena se hyytelösokeri on hiukan hidasta, eli vaatii pitkän jähmettymisajan.

Tärkkelyshyytelöt jähmettyvät heti kun ovat jäähtyneet (Lucullus oli hyvä pinnoite, mutta sitä ei enää saa mistään).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Älä laita sitä kiillettä, maistuu pahalta.

Jos sen tekee omenamehuun, niin on hyvää.